Μπαντής: «Μπορεί να φοράμε διαφορετικές φανέλες αλλά δεν είμαστε εχθροί»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ και την επίσκεψη παικτών του ΠΑΟΚ και του Άρη στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, αναφέρθηκε στην πρόσφατη εκδήλωση, με την κοινή παρουσία των Δημήτρη Λημνιού, Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ και Φιορίν Ντουρμισάι, Απόστολου Τσιλιγγίρη από τον Άρη σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ στο Metropolis 95.5 FM:

«Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε το καταφέραμε και ευχαριστούμε τον σύλλογο για όλα αυτά που έλαβαν χώρα με τους παίκτες των δύο ομάδων.

Εμείς θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε φίλοι πριν και μετά τους αγώνες. Μπορεί να φοράμε διαφορετικές φανέλες αλλά δεν είμαστε εχθροί. Ότι είναι να γίνει θα γίνει για το καλό του αθλήματος θα το κάνουμε». 

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν αγχώνει τους ποδοσφαιριστές η έλευση του κορωναϊού στη χώρα μας λέγοντας ότι: «Με τον κορωναϊό δεν χρειάζεται να υπάρξει πανικός πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων του Πλαγιαρίου, Κώστας Παπαστεριανός, λέγοντας πως: 

«Εμείς σαν σύλλογος θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει βία για το συγκεκριμένο λόγο έγινε η εκδήλωση. Η χθεσινή εκδήλωση ήταν πετυχημένη. Επιτυχία είναι να κάθονται οπαδοί αντίπαλων ομάδων δίπλα δίπλα. 

Έγινε μια συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ο Δημήτρης Λημνιός είπε ότι εμείς είμαστε φίλοι και έξω από τα γήπεδα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...