Μπαργκάν: «Δεν θέλω να συζητήσω το ποιος έχει δίκιο»

Ο Κενάν Μπαργκάν δεν θέλησε να σχολιάσει όλα όσα συνέβησαν επί της δικής του περίπτωσης τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την παραπομπή του από την ομάδα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε επίσης ότι έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και ότι στο μυαλό του είναι ο Άρης.

«Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, αυτό φάνηκε και σήμερα. Μπήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο καλά αλλά στη συνέχεια αδρανήσαμε στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήγε πάνω-κάτω. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμη, θέλουμε να κερδίσουμε την πρώτη θέση», είπε αρχικά. Εκεί ρωτήθηκε για την παραπομπή του αλλά και την επιστροφή του στην ομάδα. «Αυτό δεν θέλω να το συζητήσω αν είχε δίκιο ή όχι. Ο κόουτς είναι δίπλα μου. Ήμουν ανά πάσα στιγμή έτοιμος για να επιστρέψω», απάντησε.

Αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Δημήτρη Ανάκογλου και είπε ότι… «ο Δημήτρης έχει διπλή και τριπλή αδικία. Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά γιατί τον χρειάζεται όχι μόνο ο Άρης αλλά η οποιαδήποτε ομάδα».

Σε ερώτηση για το μέλλον του, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο και του χρόνου με τον Άρη, οπότε δεν έχω να συζητήσω κάτι. Από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο δεν έχουμε λόγο να κάνουμε επαφή. Νομίζω ότι έχουν προτεραιότητα άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν συμβόλαια».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...