Μπαταγινί: Πλέον… κυνηγάμε τα πάντα!

Ο Μαρτίν Λιονέλ Μπαταγίνι μίλησε για την παρουσία του στη Νίκη Βόλου, το πρωτάθλημα της Football League και την καθημερινότητά του.

Αναλυτικά:

Πως σου φαίνεται η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας σου στο πρωτάθλημα;

“Είμαι χαρούμενος και έχω προσαρμοστεί πλέον στο τι σημαίνει ο σύλλογος! Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι καινούριο για μένα και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε ένα καλό στάδιο αυτή τη στιγμή και απομένουν λίγα ακόμα παιχνίδια για να δώσουμε το μέγιστο!”

Πως βλέπεις την εξέλιξη της Football League μέχρι στιγμής;

“Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το να ανεβούμε στην παραπάνω κατηγορία είναι ακόμα ανοιχτό και φυσικά στοχεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Καταφέραμε ήδη να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία, οπότε τώρα κυνηγάμε τα πάντα!”

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες στο ποδόσφαιρο;

“Σε προσωπικό επίπεδο σκέφτομαι πάντα το ίδιο. Να δίνω το μέγιστο δυνατό σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι, ώστε να αφήνω το.. στίγμα μου οπουδήποτε και αν αγωνίζομαι. ”

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σου ως ποδοσφαιριστής;

“Οι αρετές μου θα έλεγα πως είναι κυρίως η ταχύτητα και η δύναμη που με διακρίνουν. Όσο για τα μειονεκτήματα, είναι το ιδιαίτερο ταπεραμέντο μου που μπορεί να με περιορίσει σε διάφορες στιγμές.”

Πως είναι η καθημερινότητα σου έξω από το γήπεδο; 

“Η ρουτίνα μου είναι πολύ.. συνηθισμένη. Προπόνηση το πρωί, έπειτα μεσημεριανό και λίγη ξεκούραση. Μετά θα φάω κάποιο σνακ, θα γυμναστώ για καμιά ώρα και θα βρεθώ με κάποιον φίλο. Τέλος περνάω χρόνο με την οικογένεια μου μέχρι το δείπνο.”

Πηγή: Sportingnews

The post Μπαταγινί: Πλέον… κυνηγάμε τα πάντα! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...