Μπρούνο Γκάμα: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη»

Ο Μπρούνο Γκάμα διατήρησε την αποτελεσματικότητά του από την άσπρη βούλα, οδήγησε τον Άρη στη νίκη επί της Ξάνθης και μετά το παιχνίδι στάθηκε στ’ ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε στα κανάλια Novasports και ρωτήθηκε αρχικά για την απόδοση της ομάδας του. «Δεν είναι ειδικότητά μου να αξιολογώ ατομικά τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, σημαντικό πολύ, αλλά όχι τόσο θεαματικό. Παρόλα αυτά κάναμε ένα καλό ματς και μέσα από την ομαδική προσπάθεια ξεχώρισαν πολλοί. Δεν θα ήταν σωστό να πω έναν ή δύο παίκτες. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι, όταν δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές είναι λογικό να γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό. Μέσα σε αυτό το σκληρό παιχνίδι, είχαμε την υπεροχή, είχαμε πρωτοβουλία και την ολοκληρώσαμε με το γκολ που πετύχαμε. Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα να έχει κάποια όπλα με ποιότητα, παρότι το ποδόσφαιρο πηγαίνει περισσότερο στην φυσική κατάσταση. Μπορέσαμε και φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και το πήραμε».

Ο Μπρούνο Γκάμα ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έφτασε τα επτά γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του. «Δεν είναι ο βασικός στόχος μου να είμαι σκόρερ, αλλά είμαι χαρούμενος ότι βοηθώ την ομάδα με τα γκολ μου να πετυχαίνει τους στόχους της. Περισσότερο με ενδιαφέρει να είμαι αποδοτικός για την ομάδα, όχι για τα γκολ, άλλωστε στην καριέρα μου δεν είχα ποτέ πολλά γκολ», είπε και ρωτήθηκε για τους αγώνες του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. «Είναι μια δυνατή ομάδα, την σεβόμαστε. Θα είναι ισορροπημένο ζευγάρι, αλλά χωρίς να υποτιμούμε τον Ατρόμητο, νομίζω ότι έχουμε μια υπεροχή. Αυτό, όμως, θα πρέπει να αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, αν θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά. Είναι πολύ σημαντικός στόχος για μας το Κύπελλο».

Ο Μπρούνο Γκάμα ρωτήθηκε και για τις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι. «Είναι σημαντικό αλλά είναι και αναμενόμενο να χάσει κάποιος και κάποιο πέναλτι. Εγώ θέλω να έχω θετική ενέργεια, να σκέφτομαι σωστά και θέλω να συνεχίσω να έχω την ίδια επιτυχία και στο μέλλον».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...