Μπόζοβιτς: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Μλάντεν Μπόζοβιτς στις δηλώσεις του στην Cosmote Tv μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ με τον Μαυροβούνιο κίπερ να αναφέρει πως η ομάδα του έκανε εξαιρετική πορεία και τελείωσε σωστά τον πρώτο γύρο ενώ τόνισε πως είναι ακόμη νωρίς για σκέψεις για τελικό Κυπέλλου.

Χορηγοί Μετάδοσης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μλάντεν Μπόζοβιτς:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίδοση μου. Τα πρώτα 7 παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δύσκολες ομάδες. Αλλάξαμε δύο προπονητές. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν πήγαμε καλά αλλά μετά πήγαμε καλύτερα και πήραμε 18 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου και είμαι ευχαριστημένος με την 7η θέση».

Για την μη χρησιμοποίηση του στο Κύπελλο: «Έχετε δίκιο για την μη χρησιμοποίηση μου. Και αποφασίσαμε σήμερα να είμαι στην αρχική ενδεκάδα γιατί η ΑΕΛ είχε ένα κρίσιμο ματς μπροστά. Είμαι ευχαριστημένος από την σημερινή παρουσία μας και είναι το πρώτο ημίχρονο του ζευγαριού καθώς έχουμε ένα ακόμη ματς στη Λάρισα που είναι σημαντικό. Δεν είναι ακόμη τίποτα τελειωμένο».

Για τις σκέψεις για τελικό: «Ακόμη είναι μακριά για τον τελικό. Σήμερα ανταπεξέλθαμε μετά το 1-0 και το γυρίσαμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...