Μυροφορίδης: Γίνονταν πράγματα από πίσω μου που δεν μου άρεσαν!

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κυανολεύκων», αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηρακλή…

Ο Παύλος Μυροφορίδης τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5:

Για τον Ηρακλή: «Είχαν γίνει πολλές συζητήσεις πιο πριν. Ήταν η στιγμή να φύγω γιατί κρυβόταν πολλοί στην ομπρέλα μου και έπρεπε να πάρουν και τη δική τους ευθύνη. Νομίζω έφυγα. Δεν ήταν ωραίο αυτό που γινόταν. Υπήρχαν πράγματα που γινόταν πίσω μου και δε μου άρεσε. Δεν πήγε η ομάδα. Είναι απλό. Δε νομίζω ότι δε με ήθελε κάποιος, έχω καλές σχέσεις και με τον Τομ και ο Καραντώνης και ο Θεοδωρίδης. Εκείνη τη στιγμή ήταν το καλύτερο για την ομάδα.

Απέτυχα γιατί δεν έβαλα την ασπίδα μου για την ομάδα. Το λάθος μου είναι ότι δεν ασχολήθηκαν τόσο πολύ με το αγωνιστικό κομμάτι γιατί έπρεπε να βρεθεί τρόπος να παίξει η ομάδα. Επιπλέον, σέβομαι τους συνεργάτες μου και ζητώ τη γνώμη τους αλλά στο τέλος αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος που δεν έκανα αυτό που ήθελα. Παρασύρθηκα γιατί ήξεραν περισσότερα για την υπάρχουσα ομάδα. Ο Ηρακλής δε θα έπαιζε φέτος. Με την παρουσία μου έβγαλε 31 δελτία χωρίς ταλαιπωρία και τώρα βλέπεις ότι για τρία δελτία ταλαιπωρούνται».

Για την ήττα από τον Ατρόμητο: «Κυριολεκτικά μας διέλυσε. Δε τα οικονόμησε κανείς. Εμείς φάγαμε την ξεφτίλα μας. Εάν δούμε το παιχνίδι βλέπει ότι ο Ατρόμητος είχε κάνει μια ευκαιρία στον Ηρακλή στο πρώτο μέρος και μετά στο δεύτερο κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Έφταιξε όλη η ομάδα ως σύνολο. Δε μπορείς να χάνεις, το σκορ να ξεφεύγει και να μην τους μουδιάσεις στο ξύλο για να σταματήσεις εκεί το παιχνίδι».

Για Τομ Παπαδόπουλο: «Είναι καλός άνθρωπος. Έχει αγάπη για το ποδόσφαιρο, πρέπει να τον αγκαλιάσουν και πιστεύω θα τον ανεβάσει».

Για τις δηλώσεις του Μπαξεβάνου: «Είναι άποψη του Σπύρου. Το θέμα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες θέλουν να είναι στρατηγοί αλλά το ζήτημα να μπορείς να τους κάνεις στρατιώτες».

Για τα συναισθήματά του: «Ήμουν τσαντισμένος πολύ. Τώρα είμαι καλά με τον εαυτό μου. Αυτό που με στεναχωρεί τώρα είναι ότι δε μου λείπει το ποδόσφαιρο».

Για τον Παπαδόπουλο: «Έκανε απίστευτη δουλειά και απορώ που δεν επαναστάστησε ο κόσμος του ΟΦΗ».

Για το εάν θα επέστρεφε στον Ηρακλή: «Δε θα επέστρεφα στον Ηρακλή. Έκανα την προσπάθεια μου και δεν πέτυχε. Ο κύκλος μου έκλεισε».

Για τον εάν θα επέστρεφε στον Άρη: «Στο μέλλον ναι. Είναι η μόνη ομάδα που με αγκάλιασε από την πρώτη ως και την τελευταία μέρα».

The post Μυροφορίδης: Γίνονταν πράγματα από πίσω μου που δεν μου άρεσαν! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...