Μόρας: Πολυτέλεια ή «έγκλημα»;

Είναι τέτοιο το μέγεθος του Βαγγέλη Μόρα, που εφόσον δεν αγωνίζεται στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ, δύο είναι τα τινά. Πολυτέλεια ή αγωνιστικό… «έγκλημα»;

Το πρώτο σενάριο είναι πως οι ενδεκαδάτοι κεντρικοί αμυντικοί της ΑΕΛ είναι καλύτεροι του Βαγγέλη Μόρα, άρα επομένως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τόσο μεγάλο βάθος στο πάγκο μας, αποτελώντας πολυτέλεια στο να κάθεται σε αυτόν τον πάγκο ο Βαγγέλης Μόρας.

Η δεύτερη περίπτωση όμως είναι πιο… ωμή! «Έγκλημα». Δεν γίνεται να έχεις στις τάξεις της ομάδας σου μία ηγετική μορφή για την ιστορία της ΑΕΛ και τη πόλη της Λάρισας, τον Βαγγέλη Μόρα, και να αγωνίζεσαι με αμυντικούς προσανατολισμούς (τουλάχιστον στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως και στον αγώνα Κυπέλλου υπεράσπισης του 1 – 2 του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΣ) και να τον έχεις στον πάγκο. Τότε για ποιο λόγο τον απέκτησες;

Οκ. Για να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα για την οποία ποτέ του δεν έκρυψε την αγάπη του. Εφόσον όμως αποφάσισες να τον εντάξεις στο ρόστερ σου, πρέπει να υπάρχει και ο ανάλογος σεβασμός προς το πρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή, οι παραστάσεις του οποίου δεν έχει κανείς άλλος αυτή τη στιγμή στο «βυσσινί» ρόστερ.

Και στη τελική, μη τρελαθούμε κιόλας! Ούτε απροπόνητος είναι, ούτε κιλά έχει πάρει, ούτε καν τα χρόνια δεν τον αφήσαν… πίσω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...