Νέα αρχή θέλουν να κάνουν οι Αμπελόκηποι…

Νέο ξεκίνημα θέλουν να κάνουν οι Αμπελόκηποι, όπου θα ξεκίνησαν τη δική τους προσπάθεια και θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Η διοίκηση κάνει μία νέα αρχή με τον Νίκο Αλεξούλη στην άκρη του πάγκου. Μάλιστα, η ομάδα απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και οι λίγοι έμπειροι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ, είναι αυτοί που θα τους βοηθήσουν να πάρουν τις παραστάσεις και τις εμπειρίες στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται καθημερινά στο γήπεδο και πλάι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και μάλιστα είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για να τους περάσει τη φιλοσοφία της ομάδας που έχει τα τελευταία χρόνια…

Στη τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται λοιπόν ο Νίκος Αλεξούλης και ο έμπειρος τεχνικός έχει αναλάβει το κομμάτι όπου η ομάδα θέλει να παρουσιάσει κάτι καλό στο ερχόμενο πρωτάθλημα και σε βάθος χρόνου να κερδίσει ανόδους…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Δόνος, Μπλέρι, Μπονόμι (Αναγέννηση Πυργετού), Πρόντα (Λάρισα 2012).

Έφυγαν: Βελλής (Κίσσαβος Συκουρίου), Αλεξανδράκης (Νίκη Κρήνης).

Βαγγέλης Μόρας (Πρόεδρος): «Είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος. Τα τελευταία χρόνια ναι μεν είμαι πρόεδρος στην ομάδα αλλά με το κομμάτι της ανδρικής ομάδας ήταν δύσκολο καθώς δεν υπήρχαν άτομα να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Η μεγάλη ομάδα τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι ξεχωριστό από τις ακαδημίες. Είχαμε δώσει βάση στις ακαδημίες, υπήρξε μία συνεργασία με τον Βαγγέλη Στεφανή που έφθασε τα τμήματα σε ένα πολύ καλό επίπεδο, όμως τελικά οι δρόμοι μας χώρισαν και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μόνοι μας αυτή τη προσπάθεια που είχαμε ξεκινήσει τότε. Έτσι, αποφασίσαμε ότι πρέπει να στελεχωθεί η ανδρική ομάδα και να ταιριάξει στη φιλοσοφία της ομάδας. Μπήκαν στην ομάδα παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγαπούν την ομάδα συν κάποια μέλη που θα βοηθήσουν όσο μπορούν για να φτιάξουμε κάτι καλό και να μπορέσουν τα μικρά παιδιά από τις ακαδημίες να προωθηθούν στην ανδρική ομάδα. Μπήκαν στην ομάδα άτομα που έχουν διάθεση να βοηθήσουν και γενικότερα να τη προστατέψουν γιατί δυστυχώς οι ομάδες δεν προστατεύονται εάν δεν μπορείς να τις προστατέψεις εσύ ο ίδιος στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εγώ θα είμαι εδώ για να βοηθήσω τα ίδια τα παιδιά για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο… Δεν θα μιλήσω για στόχους και άνοδο γιατί αργήσαμε να κάνουμε προγραμματισμό. Είναι μία δοκιμαστική χρονιά για τον σύλλογο και θα το δούμε για την επόμενη χρονιά. Το σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να το απολαύσουν και να στηρίξουν τα νέα παιδιά που θα έρθουν από τις ακαδημίες…».

Νίκος Αλεξούλης (Προπονητής): «Είμαστε στα μέσα της τρίτης εβδομάδας της προετοιμασίας και ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε γιατί το περιβάλλον είναι τέτοιο που σου βγαίνει η διάθεση να δουλέψεις. Τα παιδιά είναι νέα σε ηλικία οπότε υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία για να πετύχουμε και να κάνουμε αυτό που ονειρευόμαστε. Μία ομάδα η οποία θα έχει ήθος και μέσα στο γήπεδο μία εξαιρετική παρουσία τόσο αγωνιστική όσο και πειθαρχία. Δεν υπάρχουν στόχοι, οι στόχοι βγαίνουν στη πορεία. Σιγά – σιγά οι στόχοι της διοίκησης θα επιτευχθούν».

Δημήτρης Δούκας (Ποδοσφαιριστής): «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να κερδίσουμε την άνοδο όμως αν δεν το πετύχουμε η ουσία για εμάς είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν πολλά παιδιά από τις ακαδημίες».

Θάνος Χάμος (Ποδοσφαιριστής): «Έρχομαι από τις ακαδημίες της ομάδας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το χαρούμε όσο μπορούμε…».

Λίλι Δόνος (Ποδοσφαιριστής): «Θεωρώ ότι θα έχουμε μία δύσκολη χρονιά. Επέστρεψα στην ομάδα που είναι δεύτερο σπίτι για εμένα. Φέτος έχουμε πολλά νέα παιδιά σε ηλικία στην ομάδα και όσο μπορέσω θέλω να τους βοηθήσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...