Νέα Πολιτεία & Άγιοι Ανάργυροι από ένα βαθμό…

Με το 1 – 1 να είναι το τελικό σκορ, Νέα Πολιτεία και Άγιοι Ανάργυροι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Με αυτό το βαθμό λοιπόν, το σύνολο του Κώστα Τσότσου έφθασε τους τριάντα πέντε βαθμούς και συνεχίζει στη δέκατη θέση, ενώ μία θέση πιο πίσω στο πίνακα της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα του Γιάννη Τσιφλίζογλου έχοντας συγκεντρώσει τριάντα τέσσερις βαθμούς.

Στο 12ο λεπτό του παιχνιδιού ο Κώστας Καλτσάς ευτύχησε να βάλει μπροστά τη Νέα Πολιτεία στο σκορ, ενώ προς το τέλος του αγώνα και στο 88ο λεπτό ο Θάνος Αμαρλαριώτης που είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή, πέτυχε το 1 – 1 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Νότας, Σιώκας, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Σταθάκος (77′ Δρόσος), Γερακίνης (46′ Θεοχάρης), Φακίτσας, Ταρταμπούκας (67′ Σούρλας), Καλτσάς.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Μπακαρτζής, Ντουρουντάκης, Κατσογιάννης, Γκούγκλας (40′ Παναγιώτου), Κολοβός, Νούσιος, Πολύμερος (46′ Αμαρλαριώτης Αθ.), Κουμπούρας, Τζεμολάρι, Δάσσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπράμης, Καραθάνος, Κουτίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...