Νέοι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στις συνοικίες της Λάρισας (pics)

Συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Αλέξη Μπατζιανούλη, ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης με στελέχη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», επισκέφτηκαν το σημείο τοποθέτησης των νέων υπόγειων συστημάτων κάδων στη περιοχή της Νεάπολης στη Λάρισα.

Από το Δήμο Λαρισαίων ξεκίνησε λοιπόν η τοποθέτηση συνολικά εβδομήντα τεσσάρων (74) κάδων, όπου και θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία σε όλες σχεδόν τις συνοικίες στη πόλη της Λάρισας.

Από τη συνοικία της Νεάπολης ξεκίνησε η τοποθέτηση των νέων υπόγειων συστημάτων κάδων, με τη τοποθέτηση τριών συστοιχιών που είναι συνολικά εννέα κάδοι για σύμμεικτα και ανακυκλώσιμα απορρίμματα.

Η προμήθεια και η εγκατάσταση των νέων κάδων ανέρχεται σε προϋπολογισμό των 1,1 εκατ. ευρώ και η εγκατάσταση και των εβδομήντα τεσσάρων (74) κάδων θα ολοκληρωθεί σε διάστημα έξι μηνών.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες τροποποίησης απορριμματοφόρων προκειμένου να είναι συμβατά για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τα νέα συστήματα υπόγειων κάδων.

Την ευκαιρία να δουν τις εξελίξεις και τη κατάσταση των έργων, είχε τόσο ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης με στελέχη και μέλη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...