Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρίσκεται προ των πυλών του ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανεισμού, την ώρα που αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!

Τις τελευταίες ημέρες είχε παρατηρηθεί ένα… κόλλημα στο θέμα δανεισμού του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ.

Ένα κόλλημα το οποίο οφειλόταν στις συζητήσεις του 20χρονου παίκτη με τον Παναθηναϊκό για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ταλαντούχος παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους» το οποίο θα έχει μικρότερη διάρκεια από το 2024 που όριζε αυτό που έχει μέχρι σήμερα, ενώ οι οικονομικές του απολαβές θα είναι μειωμένες.

Το κόλλημα ωστόσο δεν είχε να κάνει με τα λιγότερα χρήματα, αλλά με τις οψιόν που ήθελε η πλευρά του παίκτη. Όπερ και σημαίνει οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ και οψιόν για το ΝΒΑ! Ουσιαστικά το ΝΒΑ out ήταν εκείνο που είχε δημιουργήσει το μεγαλύτερο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ωρών.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από πλευράς των «πρασίνων» με αποτέλεσμα να υπάρξει κωλυσιεργία  όσον αφορά τις συζητήσεις!

Όμως, από τη στιγμή που ξεπεράστηκε, ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, ο Τσάβι Πασκουάλ είχε πραγματοποιήσει όλον τον σχεδιασμό της ομάδας χωρίς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από την απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι για τη θέση του σμολ φόργουορντ.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com