Νίκη από τον… πάγκο ο ΠΟΕ!

“Στάση” στην Ελασσόνα έκανε  Ηρακλής Λάρισας που ηττήθηκε με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, από την ομώνυμη ομάδα της Ελασσόνας, τον ΠΟΕ. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, ο Ντούμος που ήρθε από τον πάγκο και έδωσε τη λύση για την ομάδα του Γιώργου Καμάκα.

Στο -3 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τη κορυφή της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας έμεινε ο Ηρακλής Λάρισας τρεις “στροφές” πριν το τέλος της κανονικής διάρκεις της μεγάλης κατηγορίας. Μιας κατηγορίας που κατά πως φαίνεται θα έχουμε και πλέι-οφ ανόδου μιας και δύσκολα η ομάδα του Οικονόμου θα προλάβει να ξεφύγει τους απαιτούμενους βαθμούς για να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική απευθείας.

Στον αντίποδα η ομάδα του ΠΟΕ έφτασε τους 42 βαθμούς και συνεχίζει… μαθηματικά να ελπίζει στην είσοδό της στα πλέι-οφ ανόδου.

Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα πήρε το προβάδισμα στο σκορ και συνάμα τη νίκη χάρις σε τέρμα του Ντούμου στο 80′ μετά από ενέργεια του Μπούσια και ασσίστ του τελευταίου. Βέβαια η ομάδα του Ηρακλή ήταν εκείνη που είχε την εδαφική υπεροχή καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας βρει απέναντι του έναν εξαιρετικό κίπερ, τον Γούπο, τη στιγμή όπου ο κ. Καραγιάννης απέβαλε τον Ψωμολιά του Ηρακλή στο 59′, αφήνοντας τους φιλοξενουμένους με αριθμητικό μειονέκτημα στο παιχνίδι και με πολλά παράπονα.

Οι Συνθέσεις

ΠΟΕ (Γιώργος Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Λαγός, Παπαχρήστος (90′ Μπαρλαγιάννης Γ.), Ποτόσογλου, Συνάπαλος, Μπαρλαγιάννης Ν., Γελαλής (88′ Κωνσταντινίδης), Περτζιόνι, Παναγιώτου (75′ Ντούμος), Μπούνα.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης (84′ Φουρίκης), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μπάμης, Φώτος (70′ Νάστας), Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης (84′ Λάμπρου), Ζαφειρίου, Αποστόλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Ακρίβος, Παραφέστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...