Νίκη από το πρώτο μέρος και πρόκριση για τον ΠΟΕ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΠΟΕ, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του επικράτησε 2 – 0 της αξιόμαχης Ελπίς Μεσοχωρίου, που αγωνίζεται στην Β΄ΕΠΣΛ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Η ομάδα της Ελασσόνας άνοιξε το σκορ αρκετά νωρίς μόλις στο 6ο λεπτό με δυνατό σουτ του Αντώνη Παναγιώτου μέσα από την περιοχή.

Στο 35ο λεπτό ο ΠΟΕ διπλασίασε τα τέρματα του με κοντινό σουτ του Μπαρλαγιάννη που εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά – πάσα του Πρόδρομου Ποτόσογλου.

Πάντως, το Μεσοχώρι θα μπορούσε να είχε πετύχει κι αυτό τέρμα στο σημερινό παιχνίδι, όμως ο πολύ καλός σήμερα Στάμος, στέρησε από τους γηπεδούχους το γκολ που βάσει της συνολικής εικόνας του παιχνιδιού δικαιούταν.

Οι Συνθέσεις

Ελπίς Μεσοχωρίου (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Φραντζής, Λέτσιος, Μούσιος, Λέτσιος Γ., Μαρκούγιας, Κουζιώνης (82′ Πατσιτός), Καλογιάννης (38′ λ.τ. Κουγιάκας), Δαούλας, Καρακώστας, Αλιπρασίτης.

ΠΟΕ (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Στάμος, Λαγός, Σιαφαρίκς, Περτζιόνι, Ποτόσογλου (62′ Μπούσιας), Συνάπαλος, Γελαλής, Παναγιώτου (80′ λ.τ. Γεωργούλας), Μπόντε (55′ Κωνσταντινίδης), Ντούμος (58′ Κυρίτσης Αθ.), Μπαρλαγιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Ακρίβος, Κακάνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...