Νίκη για την Μελιβοία

Νίκη για την Μελιβοία

Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα της Μελιβοίας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργήσει έστω και υποψία ευκαιρίας.

Κατάφερε όμως να προηγηθεί με 2-0, με τέρματα που πέτυχε στην αρχή και το τέλος του ημιχρόνου.

Το 1ο τέρμα με πέναλτι σε ανατροπή που δεν ήταν αφού και ο διαιτητής κ. Ρεντόπουλος στην αρχή, επιχείρησε να δώσει επιθετικό φάουλ, στη συνέχεια ν’ αφήσει τη φάση και στο τέλος, προς έκπληξη όλων σφύριξε πέναλτι και το 2ο σε ολιγωρία της άμυνάς της Νίκαιας, όταν όλοι οι αμυντικοί της Μελιβοίας περίμεναν να δώσει καταφανέστατο οφσάιντ (δεν υπήρχαν επόπτες), κάτι που δεν έγινε και επιθετικός της Μελιβοίας πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 2ο μέρος η ΑΕΔΝ ήταν ανώτερη τεχνικά και εδαφικά και ενώ το παιχνίδι γινόταν σε σχεδόν μισό γήπεδο, πέτυχε ένα τέρμα με τον Γαρυφαλλόπουλο, στην αρχή του ημιχρόνου, μετά από συνδυασμό των Τριανταφυλλόπουλου – Ραμάι και έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει ή ακόμη και να κερδίσει το παιχνίδι.

ΑΕΔΝ: Τζουβάρας ( 46’ Μαγαζιώτης ), Γκουντρουμπής, Χονδρονάσιος (70- Μέκρας ), Κανάκης, Ψαρούλης, Σκιάς ( 46’ Σακελλαρίου ), Βέργος, Ραμάι, Τριανταφυλλόπουλος, Βακαλάς, Σούλι ( 46’ Γαρυφαλλόπουλος, 70’ λ.τ. Κολομητρούσης ). Στο τελευταίο 15λεπτο αγωνίστηκαν για την ομάδα μας και οι Γεωργόπουλος, Καραμάνης, Σπανός, Αετόπουλος, Γκερλιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...