Την νίκη σημείωσε η ομάδα του Μυραϊκού με σκορ 3 – 2 απέναντι στην ομάδα του Αγίου Γεωργίου στην έδρα τημε σκορ 3 – 2. Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 7 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στον 1 βαθμό.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Βλάνδος στο 15′ για τους γηπεδούχους ενώ την ισοφάριση για τον Άγιο Γεώργιο πέτυχε στο 30′ ο Καρακώστας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 36′ ο Καραβιδές ξανάβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μυραϊκού.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 69′ με εκτέλεση πέναλτι του Σαμαρά κάνοντας το 3 – 2 ενώ ο Άγιος Γέωργιος μείωσε στο 82′ έπειτα από γέμισμα του Μπάφα, όταν ο κίπερ του Μυραϊκού δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα με τον Καρακικέ να διαμορφώνει το τελικό 3 – 2.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μυραϊκός (Νίκος Αλεξούλης): Ρέτζιος, Κυριακάκης, Μαμάκος (Χασιώτης), Μπέσας, Ντάφας, Βλάνδος, Σπανός, Λεβίς, Σαμαράς, Καραβιδές (Λυμτσιούλης), Σεμελιέτοφ.

Ένωσις Αγίου Γεωργίου (Νίκος Τρίγκας): Τάσιος, Καραλόπουλος, Τζιλήρας, Καρακώστας, Σακελλαρίου, Αγγελοσόπουλος, Καρακικές, Ταστεμίρογλου (46′ Μπάφας Π.), Τάτσης (70′ Θλιβερός), Νεγιάννης, Καρακικές, Μπάφας Κ.