Νίκη και άνοδος στην Α΄1 ΕΠΣΛ για τον Λαρισαϊκό!

Την άνοδο στην Α΄1 τοπική κατηγορία πανηγυρίζει ο Λαρισαϊκός, καθώς πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στους αγώνες μπαράζ της Β΄ΕΠΣ Λάρισας και πήρε έτσι το εισιτήριο ανόδου έπειτα από τη Δόξα Ραχούλας!

Οι δυο τους λοιπόν, αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ και οι «πράσινοι» του Μανώλη Μπατσαρά έφθασαν τους έξι βαθμούς κι ενώ έχουν κάνει το ρεπό τους.

Στους έξι βαθμούς παρέμεινε και η Δόξα Ραχούλας, με το συγκρότημα του Αποστόλη Τσιανάκα να έχει κι εκείνο στη κατοχή του το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με 1 – 0 ο Λαρισαϊκός κατάφερε να φθάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα και τη νίκη, με τον Θοδωρή Τσιμπουκλή να χωρίζει τις δύο ομάδες με το δικό του γκολ στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης!

Πάντως, εκτός του γκολ, οι δύο ομάδες είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ. Από πλευράς Λαρισαϊκού σημαντικές στιγμές είχαν οι Τσιμπουκλής, Μανωλόπουλος, Κωνσταντάς και Δαλαμπύρας, ενώ για λογαριασμό της Ραχούλας ευκαιρίες απώλεσαν οι Μηταλούλης και Σταμπολάκης, ενώ ο Τέγος είχε δοκάρι στο 85ο λεπτό του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαϊκός (Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσιος, Καζαντζής (60′ Σουμπασίτης), Δαλαμπύρας (70′ Δημουλός Γ.), Ακρίβος, Μαντζώνης, Κωφός, Θέμελης, Μανωλόπουλος, Τσιμπουκλής, Κωνσταντάς, Δημουλός Κ. (50′ Μπουζώνας).

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Μηταλούλης, Σταμουλάκης, Χασιώτης, Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σταμπολάκης, Σαμψάρης, Σκάκος Κ. (75′ Θεοχαρούλης Μ.), Γκομοσίδης, Τέγος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Καρακώστας, Νίκζας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...