Νίκη και δεύτερη θέση για Βαμβακού

Στην δεύτερη θέση του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, «φιγουράρει ο Ατρόμητος Βαμβακούς, που κέρδισε με το φτωχό πλην τίμιο, 1 – 0, τον Α.Ο. Ναρθακίου, στο Φαρσαλινό ντέρμπι του Σαββατοκύριακου.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε Αλέξανδρος Μακρής αφού χρειάστηκε να εκτελέσει ένα πέναλτι δύο φορές. Ήταν το 20ο λεπτό όταν η Βαμβακού κέρδισε πέναλτι. Ο Αζάς το κέρδισε από τον Βαΐτση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλεξάνδρος Μακρής, με τον Ατόσογλου να τον κερδίζει. Ο κ. Μπουρουζίκας διέταξε επανάληψη και αυτήν την φορά ο Μακρής δεν λάθεψε πετυχαίνοντας και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Θανάσης Τσούλης είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι και πάλι στην ισοπαλία, όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Σακελλαρίου.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μπερσιάνης (46′ Παπαδόπουλος), Γκούνης, Κεσέογλου, Μακρής, Φλώρος, Αζάς (80′ Μορφογιάννης), Τασιόπουλος, Βόπης, Γκόβαρης, Βότσης (75′ Ξυνογαλάς).

Α.Ο. Ναρθακίου 1971 (Τάκης Ρόφαλης): Ατόσογλου, Κατσικόπουλος, Αγγελάκης (46′ Τσούλης Δ.), Βαΐτσης, Θάνος, Γκούσιος, Γιαντσίδης, Παπαθανασίου, Τσούλης Αθ., Παλαμίδας (78′ Κατσαρός), Σιδηρόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Νάκας, Κουβατάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...