Νίκη και πρόκριση στο Κύπελλο…

Την δεύτερή της νίκη στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε η ΚΑΕ Λάρισα επικρατώντας εκτός έδρας της Δάφνης Δαφνίου με 83 – 63.

Η ομάδα της Λάρισας παίζοντας όσο έπρεπε απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα πήρε αυτό που ήθελε, την νίκη και πρόκριση, ενώ ο Βασίλης Φραγκιάς δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα, ενόψει του ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.

Οι παίκτες του Φραγκιά χρειάστηκαν κάποιο μικρό χρόνο για να προσαρμοστούν στο στυλ παιχνιδιού και όταν το έκαναν πήραν προβάδισμα στο σκορ, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 22 – 18.

Στο δεύτερο μισό της πρώτης περιόδου η ΚΑΕ Λάρισα ήλεγχε πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού καταφέρνοντας να μεγαλώσει την υπέρ της διαφορά και να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενη με 45 – 32.

Οι γηπεδούχοι στις αρχές τους δευτέρου ημιχρόνου προσπάθησαν να γίνουν πιο πιεστικοί στην άμυνα και να «κατεβάσουν» την διαφορά, χωρίς ωστόσο επιτυχία, καθώς η ΚΑΕ Λάρισα διατηρούσε τα κεκτημένα βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση.

Στην τελευταία περίοδο η λαρισινή ομάδα αυξάνοντας τα ποσοστά της στα περιφερειακά σουτ, μεγάλωσε την υπέρ της διαφορά φτάνοντας στη νίκη με 83 – 63.

Τα Δεκάλεπτα
18 – 22, 32 – 45, 45 – 58, 63 – 83.

Διαιτητές: Διαμαντής, Δαρλαμήτσος, Καρπάνος.

Δάφνη Δαφνίου (Κωνσταντινίδης): Παπαγιάννης 2, Τοπάλι1, Σταυρακούκας, Κουφόπουλος 9, Αγγέλου12(4), Καννάς, Φιλιππάκος 19(1), Γκάτζο 5(1), Μπάλος 2, Αρνοκούρος, Σουμάν 7, Κανονίδης 6.

Λάρισα (Βασίλης Φραγκιάς): Ρέινολντ 8(1)ς, Χάμιλτον 5, Τσιλούλης 15(3), Μπερχαμενέσκελ8 (2), Χάρις 8(2), Βαβάτσικος 12(1), Φλόιντ 4, Χείλαρης 10(1), Παρκς 9, Λόλας , Σπυρόπουλος 4 .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...