Νίκη και 8η θέση για Δολιχιακό

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Δολιχιακός έκαμψε την αντίσταση της Συκέας με το γκολ του Γκίκα στο 20′ και την προσπέρασε στην βαθμολογία της  Α1 ΕΠΣΛ κατά ένα βαθμό.

Το τελικό 1 – 0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αφού μπροστά από τις δυο εστίες δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις.

Στο 20′ ο Γκίκας πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής.

Στο 35′ ο Τσάτσος επιχείρησε πλασέ από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξεσφίγγη.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 65′ ο Τσάτσος έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ενώ, η τελευταία καλή φάση στο ματς καταγράφηκε στο 80′, όταν ο Κ. Σουγλής απέτυχε σε τετ-α-τετ να νικήσει τον γκολκίπερ της Συκέας.

Αποστολή εξετελέσθη για την  ομάδα του Δολιχιακού  που έφτασε τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον έχει βλέψεις για τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι Συνθέσεις

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Ρουμπιές, Θεοδωράκης Σ., Ντόκος (60′ Κατσιαμήτας), Νούσιας, Σιαπάκος, Σουγλής Σ., Καζάκης, Γκίκας (80′ Λιόλιος), Κατής, Σουγλής Κ., Τσάτσος (73′ Πρακατές).

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Στάθης): Ξεσφίγγης, Ντόκας Γ., Καρατζιόλης Χ., Τέλιος, Λάζος, Παλάσκας Γ., Τάχατος (65′ Βασιλόπουλος), Παλιγιάννης, Παλάσκας Θ. (55′ Λιούρας), Καρέλας (75′ Ντόκος), Λέτσιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...