Νίκη με ανατροπή η Ανατολή στην Παραμυθιά

Οι πρωταθλητές Ηπείρου πήραν τη νίκη με 2-3, αν και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0. Μετά από σέντρα σουτ του Αναστασιάδη έγινε το 1-0 για το Σούλι,  ενώ ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση φάουλ έκανε δύο τα τέρματά του αλλά και της Παραμυθιάς.Σκανδάλης και Χριστακόπουλος έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία (2-2 σκορ ημιχρόνου). Ένα τέρμα του Τσουμάνη διαμόρφωσε στο β΄ μέρος το τελικό 2-3.  Ο προπονητής του Σουλίου, Βαγγέλης Τζιάρρας χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες, ενώ αύριο Πέμπτη η Παραμυθιά θα φιλοξενηθεί στην Πρέβεζα από τον τοπικό ΠΑΣ σε άλλο ένα φιλικό (ώρα 17:30).
Σούλι Παραμυθιάς: Διάσυνος. Κάγια, Βασιλάκης, Διαμάντης, Μώκος, Γεωργάκης, Αναστασιάδης, Γεωργάκης, Παπαρούνας, Καραμποίκης, Ντόκος. Αγωνίστηκαν και οι Μούτσιος, Γεωργούλας, Τσούνης, Κωσταμένας, Μπέλλος, Παππάς, Παπαδόπουλος

Ανατολή: Διαμάντης, Πάσχος, Νάσιος, Μαλλάτος, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Φωλίνας, Εμβραίζογλου, Χριστακόπουλος, Νούγιας. Αγωνίστηκαν και οι Γκούμας Κ., Κατσίφας, Πολυχρόνης, Δήμος, Τσουμάνης, Κολιούσης, Βελτσίστας, Τσιλιγιάννης.

 

Πηγή: theball

 

The post Νίκη με ανατροπή η Ανατολή στην Παραμυθιά appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...