Ναζλίδης: «Δεν αρμόζει στην ΑΕΛ να παλεύει για τη παραμονή»

Για όλους και για όλα μίλησε στο Metrosport ο έμπειρος επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τη φετινή χρονιά στην ΑΕΛ: «Με βάση τους στόχους που είχαν τεθεί η χρονιά ήταν επιτυχημένη, σίγουρα δεν αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ να μένει στην κατηγορία και να είναι ευτυχισμένη αλλά η φετινή χρονιά ήταν μεταβατική οπότε την θεωρώ μεταβατική. Η ΑΕΛ πρέπει να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, να διεκδικεί πράγματα, να είναι μέσα στο Κύπελλο γιατί έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κατακτήσει. Δεν αρμόζει στην ΑΕΛ να παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Ατομικά ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές, με περισσότερα γκολ, περισσότερες ασίστ και να βοηθήσω την ομάδα να πάει ψηλότερα την επόμενη χρονιά» αποκρίθηκε ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ».

Για το γκολ που ευχαριστήθηκε περισσότερο μέσα στη χρονιά: «Αυτό κόντρα στην Κέρκυρα αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τελικά το αποτέλεσμα. Αν το κρατούσαμε ίσως να είχαμε τελειώσει νωρίτερα με την υπόθεση παραμονή».

Για τον Αγγελο Αναστασιάδη: «Η εκτίμηση που έχω στον Αγγελο Αναστασιάδη είναι τεράστια, τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου. Με πιστεύει και τον πιστεύω, ήταν πολύ αμοιβαίο. Πριν την πρόσληψη του Αναστασιάδη είχα μιλήσει και με τον κ.Κούγια, μετά και την ανακοίνωση του πρόσληψης του Αγγελου ήταν δεδομένο ότι θα πήγαινα εκεί» αποκρίθηκε. Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι ένας άνθρωπος που με τις ατάκες του προκαλεί γέλιο και χαμόγελα σε όλους. Ο Θωμάς μας εκμυστηρεύτηκε την κορυφαία ατάκα της χρονιάς, «Θα με πεθάνετε, θα με πεθάνετε» είπε ο Άγγελος μετά το γκολ με τον Ολυμπιακό».

Για τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια: «Είναι άριστες οι σχέσεις μου, δεν είχα κανένα παράπονο από την πρώτη μέρα. Έχει την τρέλα του με το ποδόσφαιρο, παθιάζεται με αυτό που κάνει και μου αρέσει εμένα αυτό. Ο κ.Κούγιας πήρε μια ομάδα διαλυμένη, την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία και κάνει βήματα προς τα μπροστά. Θέλει να φτάσει την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Οι σχέσεις μας ήταν άριστες, δεν είχε πρόβλημα που με έφερε ο Άγγελος. Βοήθησε και εκείνος για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τέλος, για τον Αντρέ Πάους: «Έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, μια καθαρά ολλανδική φιλοσοφία πάνω στο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει πολύ γιατί είναι φαν του κυριαρχικού ποδοσφαίρου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com