«Να γίνουμε και πάλι ομάδα… πιγκουίνων»

Στην σημαντικότητα της αναμέτρησης αυτής με τον Παγκράτι, στάθηκε ο τεχνικός των «βυσσινί», Αβραάμ Παπαδόπουλος, μετά την νίκη της ΑΕΛ στο Κλειστό της Νεάπολης με 99 – 76.

Πιο Αναλυτικά:

«Να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον παίκτη του Παγκρατίου για τα καλά λόγια. Αξίζουν και σε αυτούς πολλά συγχαρητήρια γιατί όταν μάχεσαι με πολλά πράγματα αυτό σου δίνει αξία και ως άνθρωπο και ως αθλητή ή προπονητή.

Αυτό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για φέτος, γιατί ήταν κόντρα σε μία ομάδα που έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Όποτε μπαίνει το πρέπει μπροστά από ένα παιχνίδι αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας. Απέναντί μας ήταν μια ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτα.

Μέσα στην εβδομάδα, αυτό που είπα στους παίκτες μου ήταν πως πρέπει να ξαναγίνουμε η ομάδα του… πιγκουίνου που ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος. Αν έχετε δει ντοκιμαντέρ πως ανταπεξέρχονται στις συνθήκες βόρειου πόλου θα καταλάβετε τι εννοώ. Είναι δίπλα ο ένας στον άλλο, ενωμένοι και ο ένας στηρίζει τον άλλο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εξωτερική φρουρά μπαίνει μέσα για να ζεσταθεί και να βγουν οι άλλοι. Αυτή η ομάδα είμαστε.

Συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία από την αρχή της χρονιάς κι έτσι θα συνεχίσουμε. Η συνέχεια για εμάς με την προϋπόθεση πως θα δείξουμε σοβαρή νοοτροπία δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για να μπορέσει αυτή η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται  θα πρέπει όλοι μαζί, παίκτες προπονητές και διοίκηση να δουλέψει με πιο επαγγελματικό τρόπο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com