Να επιστρέψει στη “μεγάλη” κατηγορία η Α.Ε. Βουναίνων

Με σκοπό την άμεση επιστροφή της στη “μεγάλη” κατηγορία του Νομού, η Α.Ε. Βουναίνων υπό τις οδηγίες του Βασίλη Ταχτιντή ξεκίνησε την προετοιμασία της, μετά και από σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της.

Η Α.Ε. Βουναίνων υποβιβάστηκε στο φινάλε τη περσινής σεζόν από την Α΄ ΕΠΣ Λάρισας μέσω της ψυχοφθόρας διαδιακασίας των πλέι-άουτ, με τη διοίκηση του συλλόγου να θέτει άμεσο στόχο την επαναφορά της ομάδας και πάλι στη πρώτη κατηγορία του Νομού. Για τον λόγο αυτό ο σύλλογος προχώρησε και σε μια ανανέωση προσώπων στο ρόστερ, με παίκτες με αρκετά χρόνια παρουσίας στον σύλλλογο να αποχωρούν και νέους και φιλόδοξους να πλαισιώνουν την ομάδα του Βασίλη Ταχτιντή, που θα επιχειρήσει να κερδίσει μία προσωπική ακόμη άνοδο μετά και την περσινή, με την ομάδα του Παναγροτικού Νίκαιας.

Το Μεταγραφικό “Παζάρι”

Ήρθαν: Τζατζάκης (Α.Ε. Κιλελέρ), Βλησαρούλης (Α.Ο. Ανθούπολης), Σουπεκιώτης, Χαβίλας, Χριστοδούλου (Παναγροτικός Νίκαιας), Κορδέλας Ν. (Συκούριο), Νεράτζης Κ. (Μεσοχώρι), Βελετάνης, Χάμος.

Έφυγαν: Χατζηλιάδης Σ. (Α.Ε. Βουναίνων), Τσανάς, Χριστοδούλου Κ. (Δόξα Βλαχογιαννίου), Ζεϊμπέκης (Ναρθάκι), Καρέντζος (Δαμασιακός), Νταναβάρας (Τύρναβος).

Κώστας Μερτζανίδης (Πρόεδρος): “Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία, γεμάτα υγεία. Καλή χρονιά και στις ομάδες του Νομού μας που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες της χώρας. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, ενισχυθήκαμε και θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα και πάλι στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας”. 

Βασίλης Ταχτιντής (Προπονητής): “Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ποδοσφαίρου. Εμείς θα κοιτάξουμε μέσα από το καλό κλίμα που έχουμε στην ομάδα να υλοποιήσουμε τις στόχους που έχει θέσει η διοίκηση για τη νέα σεζόν. Θέλω να πιστεύω πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό γιατί μονάχα έτσι εξελίσσονται οι ομάδες”.

Αλέξης Τζατζάκης (Ποδοσφαιριστής): “Από την στιγμή όπου φέτος αποφάσισα να μην συνεχίσω σε ομάδα Α΄ τοπικής κατηγορίας λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, η καλύτερη επιλογή ήταν η ομάδα των Βουναίνων, που αποτελούν ένα καλό οργανωμένο σωματείο με υψηλούς στόχους. Σκοπός όλων εμάς των νέων είναι να βοηθήσουμε το ήδη υπάρχον υλικό της ομάδας και εάν όλα πάνε καλά να επιστρέψουμε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία”.

Χρήστος Σουπεκιώτης (Ποδοσφαιριστής): “Θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου υγεία σε όλο τον κόσμο. Μακριά από τραυματισμούς. Εύχομαι η νέα χρονιά στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας να είναι δυνατή και γεμάτη δυνατές συγκινήσεις και στο φινάλε να μας βρει όλους μας εδώ στα Βούναινα, χαρούμενους”.

Γιώργος Χατζηλιάδης (Ποδοσφαιριστής): “Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει όλους υγιείς στο χωριό. Στόχος μας είναι η επιστροφή στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...