«Να παίξουμε καλή άμυνα»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, υποστήριξε πως στόχος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ είναι η καλή άμυνα, μέσα από την οποία μπορεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

«Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που έχει στο σπίτι της δύο νίκες και μία ήττα. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό του ΚΑΟΔ, αλλά να επιβάλλουμε το δικό μας. Ο πρώτος μας στόχος είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης στη Δράμα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Από πλευράς παικτών, ο Γιάννης Γεωργαλλής σχολίασε: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό στη Δράμα. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα, όπως είναι ο ΚΑΟΔ. Εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε. Θέλουμε να μειώσουμε τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, να παίξουμε καλή άμυνα και να προσπαθήσουμε με τον ίδιο ζήλο από την αρχή μέχρι το τέλος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...