Να συνεχίσει με το ίδιο πλάνο και στην Α΄1 ΕΠΣΛ θέλει ο Απόλλωνας Γαλήνης

Το μικρό τους όνειρο ζουν στη Γαλήνη, αφού το «καμάρι» του χωριού, ο Απόλλωνας κατάφερε μέσα σε δύο σεζόν να κερδίσει δύο ανόδους και πλέον η νέα αγωνιστική περίοδος 2019/20 θα βρει τους «κυανόλευκους» στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας μετά από πολλά χρόνια.

Με μεθοδικότητα και πλάνο η διοίκηση του Απόλλωνα Γαλήνης κατάφερε μέσα σε τρεις χρονιές να αλλάξει επίπεδο το σύλλογο με το «καλημέρα» της επανιδρύσεώς του, το καλοκαίρι του 2016 και πλέον ο Απόλλωνας τη νέα σεζόν με τον Αχιλλέα Τσιβόπουλο πλέον στο «τιμόνι» του, αναμένεται να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Το μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Παιδής (Ελευθεραί), Γκοτσιούδης (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Κουρμπάτι (Αργυροπούλι), Γκρίτζιας (Αμπελιά), Βασιλειάδης (Ερμής Αμυνταίου), Καψάλης.

Έφυγαν: Καψαλός (Πύρρος).

Βασίλης Κατσικάρης (Αντιπρόεδρος)

«Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, όλα τα παιδιά. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας στην οποία και επιστρέφει ο σύλλογος μετά από πολλά χρόνια».

Παναγιώτης Πιπερτζής (Γενικός Αρχηγός)

«Θέλω να ευχηθώ αρχικά να έχουμε μια όμορφη και υγεία χρονιά. Όχι μόνον σε εμάς αλλά και σε όλα τα σωματεία του Νομού. Ο βασικός στόχος της ομάδας φέτος είναι η άνετη παραμονή και να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Αχιλλέας Τσιβόπουλος (Προπονητής)

«Μια νέα χρονιά ξεκινά στον Απόλλωνα Γαλήνης. Υπάρχουν πάρα πολλά νέα παιδιά. Έχουμε προσδοκίες από αυτά τα παιδιά να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά με τη βοήθεια και τη δική μου. Θεωρώ πως έχω εμπειρία στη συγκεκριμένη κατηγορία. Γίνεται μια καλή παρέα εδώ στον Απόλλωνα και ευελπιστούμε για το καλύτερο. Πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή της ομάδας και ότι καλύτερο έρθει στη πορεία».

Θέμης Παιδής (Ποδοσφαιριστής)

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια εδώ στη Γαλήνη και θέλουμε μέσα από συλλογική προσπάθεια να “χτίσουμε” μια ανταγωνιστική ομάδα με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει».

Ντένις Κουρμπάτι (Ποδοσφαιριστής)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στην ομάδα μου. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα τη παραμονή μας στη κατηγορία και ότι καλύτερο έρθει στη πορεία».

Γιώργος Ζυγογιώργος (Ποδοσφαιριστής)

«Είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Θα είναι καλή. Η ομάδα έχει ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστές. Ο στόχος μας είναι ρεαλιστικός. Να παραμείνουμε στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...