“Να σωθεί η ΑΠΕΛ, με όσα ισχύουν τώρα”

Ένας από τους δυο βασικούς χρηματοδότες της ΑΠΕ Λαγκαδά φέτος, μαζί με τον Χάρη Ελευθεριάδη, είναι ο Μαργαρίτης Μπότσαρης, που έχει για πρώτη φορά ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και παρέστη στη συνάντηση των ομάδων Γ´ Εθνικής, για την… καταπολέμηση της άμεσης αναδιάρθρωσης, μαζί με τον πρόεδρο των “κυανόλευκων”, Βασίλη Καδόγλου.

Ο Μαργαρίτης Μπότσαρης δήλωσε στο γκρουπ της ΑΠΕΛ στο “facebook”: “Είμαστε εδώ με στόχο να κρατήσουμε την ΑΠΕ Λαγκαδά στην κατηγορία. Με όσα ίσχυαν μέχρι τώρα. Θέλαμε να κοιτάμε τη βαθμολογία προς τα… επάνω και να μην κινδυνέψουμε ποτέ.

Πάμε να “καταστρέψουμε” την κατηγορία με την αναδιάρθρωση. Αν “περάσει”, αν δεν βγεις πρώτος ή δεύτερος, πέφτεις αυτόματα μια, ακόμα και… δυο κατηγορίες την ίδια χρονιά! Να σωθούμε δηλαδή με τα δεδομένα που ξέρουμε, όχι με αυτά που θέλουν να περάσουν στην πορεία μιας χρονιάς και ενώ θα έχει παιχτεί και η… 4η αγωνιστική! Έχουμε καλό ρόστερ, στο μέτρο του δυνατού και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Πήραμε αρκετούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, όπως Πίντο, Κυζιρίδης, Σαμουηλίδης, Ταταρίδης και πολλοί ακόμα, μην αδικήσουμε κανέναν. Πάμε για κάτι θετικό, ξεκινώντας από το μηδέν, χωρίς δελτία. Είναι νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και έμψυχο δυναμικό. Πρέπει να μας βοηθήσει ο κόσμος, αγοράζοντας διαρκείας, αλλά και ηθικά, ερχόμενος στο γήπεδο.

Έγιναν υπερβάσεις οικονομικά και λίγο… ξεφύγαμε. Ως τώρα μόνο δίνουμε, η διοίκηση… αιμορραγεί, αυτά τα λίγα άτομα που “τρέχουν” την ομάδα και οι περισσότεροι είμαστε πρώτη φορά στον χώρο του ποδοσφαίρου”.

The post “Να σωθεί η ΑΠΕΛ, με όσα ισχύουν τώρα” appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...