Νομική προετοιμασία και αντίδραση σε Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να θεωρούν πως επιχειρείται στοχευμένη προσπάθεια να τιμωρηθεί η ομάδα και ετοιμάζονται για την απολογία της Πέμπτης.

Στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή θεωρούν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας ως προς την πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών. Πατάνε πάνω σε πιο παλιές υποθέσεις και εκτιμούν πως δεν υπάρχουν πειστήρια και αποδείξεις που να δικαιολογούν τέτοια τιμωρία.

Εξακολουθούν να είναι της άποψης πως γίνεται μία μεθοδευμένη προσπάθεια να τιμωρηθεί όσο πιο αυστηρά γίνεται η ομάδα και ότι μπορεί να υπάρξει τιμωρία έδρας και χρηματικό πρόστιμο αλλά όχι αφαίρεση βαθμών. Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήδη δουλεύει πάνω στην υπόθεση και ενώ η ομάδα ετοιμάζει και την επόμενη αντίδρασή της. Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να απολογηθούν μέσω φυσικού προσώπου ή με υπόμνημα και ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα του αιτήματος αναβολής. Επίσης πέραν των επιστολών και των καταγγελιών σε FIFA και UEFA θα υπάρξει και συνέχεια και για την ΠΔΕ της ΕΠΟ και για την ΚΕΔ αλλά και για τον Κουτσοκούμνη.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...