Ντέρμπι με τα όλα του στη Ραχούλα!

Ντέρμπι με τα όλα του, ήταν αυτό που διεξήχθει στη Ραχούλα ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Αετό Αμυγδαλέας.

Τα μόλις 8 χιλιόμετρα που χωρίζουν τα δύο χωριά, ήταν αρκετά από μόνα τους για να κάνουν το παιχνίδι να μοιάζει “ρώσικη ρουλέτα”. Οι περίπου 150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με φάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα, κάρτες, νεύρα και στο τέλος και λίγο… από “χαστούκια”!

Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα φτάνοντας αρκετές φορές απέναντι από τους δύο κίπερ, με την Δόξα και με τον Μηταλούλη τελικά να “κλέβει” το τρίποντο. Με την λήξη της συνάντησης ορισμένοι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο ζητώντας τον “λόγο” από τους παίκτες της Αμυγδαλέας, σε ένα σημείο όπου “έπεσαν” και μερικές “ψηλές”, με τα πνεύματα όμως να ηρεμούν σχετικά γρήγορα, και το σκηνικό των τραβηγμάτων και των σπρωξημάτων έδωσε την θέση του στις χειραψίες και τα συγχαρητήρια.

Το Φιλμ του Αγώνα

13′ Ο Παζάρας εκτέλεσε ένα φάουλ κάτι σαν κόρνερ, με την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία και με τους αμυντικούς της Δόξας να απομακρύνουν όπως – όπως.

29′ Ο Σκάκος με πάσα στον κενό χώρο έβγαλε τον Γιαννακόπουλο σε θέση βολής, με τον Παπαϊωάννου να έχει διανάσει σωστά την φάση, βγαίνοντας και μαζεύοντας.

30′ Ο Διαμάντης με μια κάθετη πάσα 30 μέτρων έβγαλε τον Αργυρακούλη απέναντι από τον Παπαϊωάννου, με τον κίπερ της Αμυγδαλέας και πάλι να κρατά το μηδέν στην εστία του.

65′ Ο Αργυρακούλης “άδειασε” πολύ ωραία τον Μητράκα, βγαίνοντας απέναντι από τον Παπαϊωάννου με τον τελευταίο να βγαίνει και πάλι νικητής αποκρούωντας με το στήθος.

74′ Ο Παλάσης με μια πάσα 30 μέτρων βρήκε τον Σκάκο ο οποίος πέρασε και τον Αναστασίου, φτάνοντας στην μικρή περιοχή από πλάγια θέση δεξιά, με τον πλασέ του να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαϊωάννου.

89′ 1 – 0 Ο Σκάκος έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 25 μέτρα με την μπάλα να βρίσκει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στη γραμμή της εστίας του Αετού, με τον Μηταλούλη με κοντινή καρφωτή κεφαλιά να λύνει τον “γόρδιο δεσμό” για την ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας (Σάκης Τσιάρας): Τσιτουρτζής, Κρικώνης, Θεοχαρούλης, Τζέος, Διαμάντης, Ανδρεάκης, Γιαννακόπουλος, Παλάσης, Αργυρακούλης, Καραπετσάνης (59′ Μηταλούλης), Σκάκος.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Πολύζος): Παπαϊωάννου, Μπάγκας Α., Ευαγγελούλης, Μητράκας, Παπακωστούλης, Σιούτας Δ., Παζάρας, Αναστασίου, Ρόιδος (60′ Σιούτας Δ.), Σιούτας Κ., Καραμπέτσος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Παπακυρίτσης, Αθανασούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...