Ντεμπούτο με το “δεξί” για τον Απόλλων Γερανείων

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Απόλλων Γερανείων, κερδίζοντας την πολύ δυνατή ομάδα του Εθνικού Ολύμπου με σκορ 1 – 0.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, αφού παρουσιάστηκε ένα μέτριο θέαμα με αρκετά δυνατές μονομαχίες και μόνο κατά διαστήματα οι δύο ομάδες παίξαν καλό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι θέλοντας να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και μέσα σε 15 λεπτά έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, με τις ισάριθμες κεφαλιές των Κουτσογιάννη και Μαρτάκου να μη βρίσκουν στόχο. Στο 20′ σουτ  του Γεωργάκη θα περάσει άουτ.

Και ενώ ο χρόνος κυλούσε και πλησίαζε η ώρα του ημιχρόνου με τους μπλε να αδυνατούν να βρουν διαδρόμους  απέναντι στην οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, ήρθε ο νεοαποκτηθείς από τον ΠΑΣ Βουβάλας Δημήτρης Μπόλης να λυτρώσει την ομάδα του και να πετύχει το πρώτο τέρμα της χρονιάς μετά από όμορφη προσπάθεια και έχοντας περάσει δύο αντιπάλους με ωραίο διαγώνιο σουτ από τη δεξιά γωνία της περιοχής. Στην αμέσως επόμενη φάση και πριν τελειώσει το ημίχρονο,με τον αέρα του προβαδίσματος οι μπλε θα χάσουν πολύ καλή ευκαιρία μετά από σουτ και πάλι του Γεωργάκη, που θα περάσει άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι θα χάσουν νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Μαρτάκου να περνάει λίγο άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 55′ θα κλέψει σε επικίνδυνο σημείο θα πασάρει στον Παπαδημητρίου Θ., ο οποίος θα ανακοπεί τελευταία στιγμή από τους αμυνόμενους σε εξαιρετικά επικίνδυνη θέση. Από το σημείο εκείνο και μετά, ο Εθνικός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα εκμεταλλευόμενος και την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων, ασκώντας ασφυκτική πίεση, χάνοντας 2 πολύ καλές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, μετά από πλασέ με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να αποκρούει και σουτ να καταλήγει λίγο άουτ, ενώ σωστά ακυρώθηκε γκολ του Γκόλτσιου ως οφ – σάιντ.

Το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα των Γερανείων να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη για φέτος.

Η Σύνθεση

Απόλλων Γερανείων: Τσαλαντέι, Γκανάτσιος, Ζιάκος Ανδ., Τζήκας, Κουτσογιάννης, Ζιάκος Δ.,Γεωργάκης, Μπόλης (Παπαδημητρίου Β.), Ευαγγέλου, Μαρτάκος, Παπαδημτρίου Θ.

Ιδ. Ανταπόκριση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...