Ξεκίνησε ο «χορός» των ανανεώσεων στο Φαλανιακό

Την ανανέωση της συνεργασίας του με δύο βασικά μέλη στη φετινή πορεία του συλλόγου στην Α’ τοπική κατηγορία ανακοίνωσε ο Φαλανιακός.

Συγκεκριμένα, κάτω από τις οδηγίες του Τάσου Μπεριτζά θα αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Κώστας Τσιάκος και Κώστας Σούλι.

Πιο αναλυτικά:

«Μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης και την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό κ. Μπεριτζά Αναστάσιο, η διοίκηση του Α.Σ. Φαλανιακού άρχισε τον… «χορό» των ανανεώσεων με το έμψυχο δυναμικό αφού αυτό αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο μέλημα όλων στο σύλλογο. 

Εξάλλου υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο σύνολο της περσινής ομάδας και γι’ αυτό και με γρήγορα αντανακλαστικά η διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ της νέας χρονιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι δύο πρώτες ανανεώσεις έγιναν…

ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΥΛΙ

Ήταν ένας εκ των βασικών μελών της περσινής επιτυχημένης πορείας του Φαλανιακού στα μετόπισθεν και είναι ιδιαίτερη η χαρά που και τη νέα σεζόν θα παραμείνει στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα!

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΚΟΣ

Βοήθησε με την εμπειρία του στην επίθεση της ομάδας και σίγουρα ήταν από τους βασικούς «μοχλούς» του Φαλανιακού. Ήταν λοιπόν δεδομένη η παραμονή του και του ευχόμαστε τη νέα χρονιά να «παραβιάζει» συνέχεια την αντίπαλη εστία, αλλά και να δώσει πολλές ασίστ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...