Ξεκίνησε την απόσβεση ο Ζαφειράκης

Το απόλυτο του 3×3 έκανε ο Άρης Κουλουρίου, κερδίζοντας με 1 – 0 στη Δήμητρα, την Πελασγιώτιδα. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Χρήστος Ζαφειράκης, που ξεκίνησε ήδη την απόσβεσή του από την μεταγραφή του από την ομάδα της Νεάπολης.

Στη κορυφή του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας παρέμεινε ο Άρης Κουλουρίου, κερδίζοντας και στην 3η Αγωνιστική την Πελασγιώτιδα με το φτωχό πλην όμως τίμιο, πάντα 1 – 0 στη Δήμητρα.

“Δράστης” ήταν ο Χρήστος Ζαφειράκης που στο 15ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάριου Καρλιγκιώτη, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Η “Πέλα” προσπάθησε για την ισοφάριση, χάνοντας όμως τις όποιες καλές στιγμές δημιουργούσε με  κύριους εκφραστές αυτών, τους Τζήμουλα και Γελαλή.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Πελασγιώτις Λάρισας (Βασίλης Δραγατζίκης): Τζήμας, Τέλλιος, Αγγελακόπουλος, Μπατζιανούλης (75′ Λαζαρίδης), Γκοργκόλης, Κατράνας, Γελαλής, Δαμασιώτης (46′ Ζυγογιάννης), Μότσης (60′ Γκότζος), Μαροσούλης, Τζήμουλας.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Παπαγούλας, Τσιάρας, Καρλιγκιώτης Μ., Χάμος, Ροκάς, Ζαφειράκης (75′ Καρλιγκιώτης Απ.), Νεράτζης, Κοττάκος (85′ Δέλλας), Θάνας (46′ Γκρέτσης), Ραπτοτάσιος (62′ Κωστομοίρης), Μιχόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρονίκος, Κουϊμτζής, Σκυβαλίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...