Ξεκίνησε την απόσβεση ο Ζαφειράκης

Το απόλυτο του 3×3 έκανε ο Άρης Κουλουρίου, κερδίζοντας με 1 – 0 στη Δήμητρα, την Πελασγιώτιδα. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Χρήστος Ζαφειράκης, που ξεκίνησε ήδη την απόσβεσή του από την μεταγραφή του από την ομάδα της Νεάπολης.

Στη κορυφή του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας παρέμεινε ο Άρης Κουλουρίου, κερδίζοντας και στην 3η Αγωνιστική την Πελασγιώτιδα με το φτωχό πλην όμως τίμιο, πάντα 1 – 0 στη Δήμητρα.

«Δράστης» ήταν ο Χρήστος Ζαφειράκης που στο 15ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάριου Καρλιγκιώτη, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Η «Πέλα» προσπάθησε για την ισοφάριση, χάνοντας όμως τις όποιες καλές στιγμές δημιουργούσε με  κύριους εκφραστές αυτών, τους Τζήμουλα και Γελαλή.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Πελασγιώτις Λάρισας (Βασίλης Δραγατζίκης): Τζήμας, Τέλλιος, Αγγελακόπουλος, Μπατζιανούλης (75′ Λαζαρίδης), Γκοργκόλης, Κατράνας, Γελαλής, Δαμασιώτης (46′ Ζυγογιάννης), Μότσης (60′ Γκότζος), Μαροσούλης, Τζήμουλας.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Παπαγούλας, Τσιάρας, Καρλιγκιώτης Μ., Χάμος, Ροκάς, Ζαφειράκης (75′ Καρλιγκιώτης Απ.), Νεράτζης, Κοττάκος (85′ Δέλλας), Θάνας (46′ Γκρέτσης), Ραπτοτάσιος (62′ Κωστομοίρης), Μιχόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρονίκος, Κουϊμτζής, Σκυβαλίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com