Ξεκινά τη Κυριακή (22/09) και το πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας!

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020!

Το φετινό πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας έχει χωριστεί σε δύο ομίλους καθώς μετέχουν τριάντα δύο ομάδες και ο κάθε όμιλος έχει από δέκα έξι συλλόγους.

Μάλιστα, οι δύο όμιλοι έχουν χωριστεί με γεωγραφικούς όρους και οι ομάδες από τη πόλη της Λάρισας μπήκαν στους ομίλους μετά από κλήρωση.

Η πρεμιέρα αυτού του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή (22/09) και τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 17:00 το απόγευμα.

Στον 1ο όμιλο βρίσκονται οι ομάδες: Βερδικούσια, Πελασγιώτιδα, Πανιώνιος, Ιπποκράτης, Kεραυνός Δρυμού, Δόξα Βαλανίδας, Ακαδημία Τυρνάβου, Κεραυνός Δένδρων, Κίσσαβος Συκουρίου, Όλυμπος Γόννων, Σ.Σ. Ραψάνης, Φιλοκτήτης Μελιβοίας, Όλυμπος Αιγάνης, Χείμαρρος Μαρμαρίνης, Δήμητρα Γιάννουλης και Άρης Κουλουρίου.

Στον 2ο όμιλο βρίσκονται οι ομάδες: Προμηθέας, Λαρισαϊκός
Αστραπή Ν. Πολιτείας, Aναγέννηση Φαρσάλων, Α.Ο. Ναρθακίου, Ατρόμητος Βαμβακούς, Δόξα Υπέρειας, Α.Ε. Βουναίνων, Αστέρας Μελισσοχωρίου, Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, Παναγροτικός Νίκαιας, Απόλλων Γαλήνης, Δάφνη Γλαύκης, Πύρρος, Α.Ο. Ελευθερών, Δόξα Ραχούλας.

Και με την έναρξη του πρωταθλήματος η κλήρωση έβγαλε πολλά ενδιαφέροντα ματς. Αρχικά, στον 1ο όμιλο ο Κίσσαβος Συκουρίου θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Πουρναρίου τον Ιπποκράτη.

Ο Κεραυνός Δρυμού θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του τη Δόξα Βαλανίδας, και στο Κουλούρι η ομώνυμη ομάδα θα παίξει με τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης.

Στη Βερδικούσια, η Προοδευτική θα αντιμετωπίσει τον Όλυμπο Γόννων, ενώ στο Βιολογικό της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Στο γήπεδο της Γιάννουλης η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τη Πελασγιώτιδα, ενώ στον Τύρναβο η Ακαδημία θα αναμετρηθεί με τον Σ.Σ. Ραψάνης. Τέλος, στα Δένδρα ο Κεραυνός θα αγωνιστεί με τον Όλυμπο Αιγάνης.

1ος Όμιλος

Συκούριο 22/09 Ιπποκράτης
Δρυμός 22/09 Βαλανίδα
Κουλούρι 22/09 Μαρμαρίνη
Βερδικούσια 22/09 Γόννοι
Πανιώνιος 22/09 Φιλοκτήτης Μελιβοίας
Δήμητρα Γιάννουλης 22/09 Πελασγιώτιδα
Ακαδημία Τυρνάβου 22/09 Σ.Σ. Ραψάνης
Δένδρα 22/09 Αιγάνη

Όσον αφορά τον 2ο όμιλο και τα παιχνίδια αυτά θα διεξαχθούν το ίδιο απόγευμα της Κυριακής, με τη σέντρα να είναι στις 17:00.

Αρχικά, στο γήπεδο του Πλατυκάμπου ο Αστέρας Μελισσοχωρίου θα αναμετρηθεί με το Ελευθεραί, ενώ στο Ναρθάκι η ομώνυμη ομάδα θα αγωνιστεί με τον Ατρόμητο Βαμβακούς.

Στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» ο Πύρρος θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, ενώ το παιχνίδι Νέα Πολιτεία – Λαρισαϊκός θα γίνει στο γήπεδο του Καλοχωρίου, μιας και στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας γίνονται έργα.

Στη Γλαύκη, η τοπική ομάδα θα παίξει με την Αναγέννηση Φαρσάλων, ενώ στην Υπέρεια η Δόξα θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Γαλήνης.

Στη Ραχούλα η Δόξα θα φιλοξενήσει τα Βούναινα και τέλος στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Β’» ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τον Παναγροτικό Νίκαιας.

2ος Όμιλος

Μελισσοχώρι 22/09 Ελευθεραί
Ναρθάκι 22/09 Βαμβακού
Πύρρος 22/09 Αγ. Ανάργυροι
Αστραπή Ν. Πολιτείας 22/09 Λαρισαϊκός
Γλαύκη 22/09 Αναγέννηση Φαρσάλων
Υπέρεια 22/09 Γαλήνη
Ραχούλα 22/09 Βούναινα
Προμηθέας 22/09 Νίκαια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...