Ξεπέρασε και το Μεσοχώρι, σε θέση ανόδου το Μαυροβούνι

Ένα εύκολο απόγευμα είχε το Μαυροβούνι όπου επικράτησε του Μεσοχωρίου με 3 – 0 στην 8η στροφή της Α΄1 τοπικής κατηγορίας και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Από επιτυχία σε επιτυχία οδεύει το σύνολο του Λάζαρου Αγγλόπουλου που σημείωσε ακόμη μία νίκη και έφθασε τους δέκα οκτώ βαθμούς. Ακόμη, βρίσκεται στο μείον ένα από τη πρώτη θέση και την Αμπελιά.

Αντίθετα, το σύνολο του Μεσοχωρίου δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την εν λόγω αναμέτρηση στο Μαυροβούνι και συνεχίζει στη τελευταία θέση έχοντας μόλις ένα βαθμό.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο Σάββας Χατζηλιάδης με σουτ από πλεονεκτική θέση για γκολ «άνοιξε» το σκορ και έκανε το 1 – 0 για τους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν στο 1 – 0 και ξανά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 43′ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Τόλη Ακριβόπουλο με ωραίο σουτ στη κίνηση ύστερα από κάθετη πάσα του Τατσέλου.

Μάλιστα, η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0 στο 72ο λεπτό με τον Τριάντη ύστερα από προσωπική ενέργεια και πάσα πάρε – βάλε από τον συμπαίκτη του, Σάββα Χατζηλιάδη.

 

Η Σύνθεση

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Τατσέλος, Νόττας, Κολιοφούτης, Τριάντης, Ακριβόπουλος Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Αρσένης (80′ Τοζούλης), Χατηζλιάδης.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος Κ., Χαράλαμπος Γ., Μπούσιας, Καλογιάννης (46′ Ντάνης), Λέτσιος, Καρακώστας, Μαργκούγιας, Γκαραβέλης (75′ Πατσιτός Ν.), Καραμάνος, Μουσιάρης (60′ Κουγιακάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Αναστασίου, Δημεράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...