Ξημερώνει η μέρα της κρίσης

Αύριο(24/11) θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα της εμπορικής και χορηγικής συνεργασίας της ΚΑΕ Άρης με τους Τούρκους επιχειρηματίες. Ήδη προγραμματίστηκε συνάντηση μεταξύ των φορέων του συλλόγου με τους επιχειρηματίες στην οποία – εκτός απροόπτου – θα παρευρεθεί και ο Νίκος Λάσκαρης.

Το ζήτημα της συνεργασίας του Άρη με τους Τούρκους επιχειρηματίες βρίσκεται στο προσκήνιο από τα μέσα του περασμένου μήνα, όταν εμφανίστηκαν στο Παλέ οι επιχειρηματίες Αϊχάν Γκιουνέρ, Τανιέλ Γιλμάζ. Τότε έγιναν οι πρώτες ουσιαστικές συζητήσεις για να ακολουθήσει ένα διάστημα ζυμώσεων. Η καταληκτική μέρα είναι η αυριανή(24/11), έπειτα από τις συναντήσεις που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της σημερινής(23/11) και οι οποίες οδήγησαν (ως ένα βαθμό) σε συμπεράσματα σχετικά με το επίπεδο συνεργασίας.

Είναι προφανές ότι, από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ, Γιάννη Ψηφίδη και τέθηκε – σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr – ζήτημα για το σήμα του συλλόγου, δρομολογείται εμπορική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Παρουσιάστηκε μάλιστα ο τύπος των προϊόντων (σ. σ. κοσμημάτων) εφόσον ασφαλώς επικυρωθεί αυτή η συνεργασία. Το ακριβές πλαίσιο αυτής θα περιγραφεί στη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο(24/11) το μεσημέρι στα γραφεία του ΑΣ.

Σύμφωνα με τις προφορικές δεσμεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, στη συγκεκριμένη συνάντηση θα παρευρεθεί τόσο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, όσο και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας STORKS, Αϊχάν Γκιουνέρ. Σε αυτή τη συνάντηση θα κριθούν όλα.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...