Οικονομικός Έλεγχος, Facebook και… εκλογές στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη

Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ κάνοντας και παράλληλα και μια ιστορική αναδρομή των σχέσεων της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, πραγματοποίησε το Δ.Σ. δια του κ. Γιώργου Νάκα στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Θέματα συζήτησης στη Γ.Σ. ήταν τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και ή μη καταβολή του 10% επί των εισιτηρίων για τα οποία η ΠΑΕ δεν πραγματοποιεί την σχετική εκκαθάριση, αναγκάζοντας τον Ερασιτέχνη να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ.

Η συζήτηση «άνοιξε» όταν τον λόγο πήρε ο κ. Μάρκου, όταν και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις, που τέθηκαν νωρίτερα από τον Ερασιτεχνη, προκαλώντας αίσθηση στην αίθουσα ξεσπώντας ένας μίνι διαπληκτισμός μεταξύ των παρευρισκομένων. Ο λόγος της αντιπαράθεσης ήταν η πιθανή μη αδειοδότητηση της ΠΑΕ από την Ευρώπη καθώς δεν δηλώθηκαν ακαδημίες στον σχετικό φάκελο της ΠΑΕ για την Ευρώπη, με τον κ. Μάρκου να πετά το «μπαλάκι» στον Ερασιτέχνη που όπως είπε δεν έδωσε τα παιδιά της ακαδημίας ούτως ώστε να δηλωθούν.

Μεγάλος λόγος και… ντόρος έγινε όμως και για τις συνεχόμενες ανακοινώσεις/προσωπικές δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που κάθε φορά προκαλούν και ένα διαφορετικό… θέμα, μη αφήνοντας την ομάδα και παράλληλα τη πόλη σε ησυχία. Επί του θέματος ο κ. Μάρκου είχε ως απάντηση το… Facebook, μέσω του οποίου όπως ισχυρίστηκε γίνεται διαρκώς ένας πόλεμος προς όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Με τη σειρά του, ο κ. Σουφλιάς, ζήτησε επιτέλους να δοθεί ένα τέλος στον εμφύλιο αυτόν που επικρατεί, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Λιόντο να πάρει το λόγο και να τοποθετηθεί επισήμως στην Γ.Σ, του Ερασιτέχνη, του οποίου μάλιστα υπήρξε και πρόεδρος κατά το παρελθόν.

Ο κ. Λιόντος αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι εκείνη τη στιγμή, ενώ αργότερα τοποθετήθηκε λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν γίνεται ένας άνθρωπος του χαρακτήρα του Αλέξη Κούγια να καθίσει στο τραπέζι να τα βρει με ανθρώπους που του δείχνουν πως είναι ανεπιθύμητος με κάθε πιθανό τρόπο. Σε εκείνο το σημείο μάλιστα ο κ. Λιόντος έκανε λόγο και για παραίτηση του υπάρχοντας Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και εκλογή νέου Δ.Σ., το οποίο να μπορεί και να διαχειριστεί από την αρχή τις σχέσεις του με την ΠΑΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...