«Οι έξι άνθρωποι έχουν γίνει… τέσσερις»

Μειώθηκαν κατά δύο τα άτομα που «μπλόκαραν« το λογαριασμό του Ηρακλή σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Υψηλάντης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή η λογική και η αλήθεια δεν μπορεί να διαλυθούν, οι έξι άνθρωποι έγιναν τέσσερις. Πριν από λίγο έμαθα ότι ένα ακόμη μέλος ζήτησε να βρεθεί τρόπος για να βγει από αυτή τη διαδικασία.

Υπάρχει ένας Ηρακλής που ο προηγούμενος πρόεδρος του και οι κοντινοί του τον έφτασαν εκεί που τον έφτασαν. Έρχεται ένας άνθρωπος από την Αμερική και αναλαμβάνει στις πλάτες του ένα τεράστιο οικονομικό εγχείρημα. Είναι εγκληματικό να τορπιλίζεται την προσπάθεια αυτή. Σαν κίνηση είναι αδιανόητο.

Ο κ. Στράντζαλης και ο δικηγόρος του στράφηκαν εναντίον εκείνου που ισχυρίζεται ότι έδωσαν τα χρήματα. Και τώρα τα ζητούν από έναν άνθρωπο που έχει ματώσει εδώ και ένα μήνα για μια νέα αρχή. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Δεν είναι κακό να ζητάς τα χρήματα σου αλλά έχει σημασία το πότε, από ποιον και πώς τα ζητάς.

Υπάρχει βεβαιότητα για πολλές από τις διεκδικήσεις ότι είναι αβάσιμες. Θα διερευνήσουμε σε βάθος τα πάντα. Ο νόμος δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Δε μπορεί ένας άνθρωπος που ασκεί διοίκηση να πει ότι διευκόλυνα τη δική μου διοίκηση και βύθισα το πλοίο και μετά από δύο χρόνια να έρχεται και να θέλει να βυθίσει και το νέο πλοίο».

ΠΗΓΗ: metrosport

The post «Οι έξι άνθρωποι έχουν γίνει… τέσσερις» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...