Οι αντιδράσεις των παικτών θα κρίνουν πολλά στην Παναχαϊκή

Οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά του Δημήτρη Δρόσου και μελών της διοίκησης της ΠΑΕ Παναχαϊκή την Τετάρτη και η εικόνα των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, τόσο κατά τη διάρκειά του όσο και μετά το τέλος του, έχουν σκορπίσει προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια του κοκκινόμαυρου συλλόγου.

Ο βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ, Δημήτρης Δρόσος και ο συνοδοιπόρος Κώστας Μπακαλάρος άκουσαν τα… εξ αμάξης από μερίδα φιλάθλων της Παναχαϊκής, στη διάρκεια του αγώνα της Τετάρτης με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Και η αλήθεια είναι πως οι αντιδράσεις αυτές προκάλεσαν άσχημη εντύπωση στους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς πως ήταν το πρώτο “στραβό” αποτέλεσμα της ομάδας μετά τα μέσα Ιανουαρίου, όταν ξεκίνησε η εμπλοκή Δρόσου με τα κοινά της ΠΑΕ.

Τα “σχολιανά” του όμως, άκουσαν και οι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι όμως στο τέλος (και παρά τα όσα είχαν προηγηθεί), πήγαν στον κόσμο που τους αποδοκίμαζε και τον χειροκρότησαν. Η εικόνα αυτή, σε συνδυασμό με την άσχημη εμφάνιση, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, απογοήτευσε τον Δρόσο, που μετά το τελικό σφύριγμα πήγε στα αποδυτήρια και εξέφρασε με έντονο ύφος την αγανάκτησή του. Οι παίκτες από την πλευρά τους, αναγνώρισαν τα λάθη τους και απάντησαν πως στο εξής θα προχωρήσουν ενωμένοι για την επίτευξη του στόχου κατάκτησης της 2ης θέσης.

Ο Δρόσος, όμως, δεν έμεινε εκεί, αλλά βρήκε έξω από το γήπεδο φιλάθλους που αποδοκίμαζαν κατά τη τη διάρκεια του αγώνα, και ζήτησε να μάθει τους λόγους για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Απάντηση δεν πήρε ο Πατρινός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αρκετά πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού του, πλέον, ωστόσο πρώτα απ’ όλα περιμένει να δει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών στη συνέχεια του πρωταθλήματος, πριν λάβει αποφάσεις και προχωρήσει σε… δράσεις!

The post Οι αντιδράσεις των παικτών θα κρίνουν πολλά στην Παναχαϊκή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...