«Οι διαιτητές πρέπει να είναι κομπάρσοι και όχι πρωταγωνιστές»

Στα λάθη του διαιτητή Λάμπρου στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς κόντρα στην Ξάνθη ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Τα εξωαγωνιστικά είναι άλλων ανθρώπων δουλειά. Και με δέκα παίκτες είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το ματς. Πιστεύω ότι απειλήσαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο. Παρόλα αυτά φεύγουμε με άδειες αποσκευές. Θα ξεκουραστούμε. Θα γεμίσουμε τις μπαταρίες και θα επανέλθουμε δριμύτεροι στο πρωτάθλημα για να συνεχίσουμε με νίκες.

Θεωρώ ότι και στις δύο ομάδες έβγαλε ο διαιτητής, χωρίς λόγο, πολλές κίτρινες κάρτες. Δυστυχώς γι’ αυτόν. Σε κάποια μαρκαρίσματα που ίσως είναι για δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν μπορούσε να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε κάποια παιδιά. Η δουλειά μου είναι αγωνιστική. Θα μιλάω μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, Όλοι όσοι είδαν τον αγώνα, είδαν τα λάθη του. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί τέτοιο λάθος σε κανέναν αγώνα.Οι διαιτητές πρέπει να είναι κομπάρσοι και όχι πρωταγωνιστές». 

Για την πορεία του πρωταθλήματος επεσήμανε πως «θεωρώ όπως κάθε χρόνο η αρχή του πρωταθλήματος είναι περίεργη.  Εμείς είμαστε μία καινούρια ομάδα. Έχουμε καινούρια πρόσωπα στην ενδεκάδα. Έχουμε αλλαγή προπονητή. Προσπαθούμε να βγάλουμε κάποια πλάνα. Δεν υπάρχει άγχος ή πίεση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...