Οι εισηγήσεις του Ερέρα αγγίζουν 2+1 θέσεις

Ο Πάκο Ερέρα έχει ξεκάθαρη άποψη σχετικά με τις επιπρόσθετες κινήσεις που θα πρέπει να κάνει ο Άρης και προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργούν οι «κίτρινοι» στις τελευταίες ώρες.

Σε πρώτη φάση, διαπιστώνεται ότι η αποτελεσματικότητα της ομάδας του στο αμυντικό κομμάτι δεν έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης του για ενίσχυση στα μετόπισθεν αλλά και στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Για την ακρίβεια, ο Ισπανός θέλει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη δεξιά πλευρά της άμυνας, ίσως και με την παράλληλα ικανότητα να… βγάζει αγωνιστικά λεπτά και στη θέση του στόπερ.

Όπως έχει σημειώσει το gazzetta.gr, οι «κίτρινοι» επιμένουν για την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη κι ελπίζουν ότι θα δικαιωθούν για το γεγονός ότι κυνηγούν αυτήν την υπόθεση εδώ και πολλές εβδομάδες, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες προσέγγισής του 24χρονου μέσου δεν είναι πολλές.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε συζήτηση μεταξύ του Ισπανού προπονητή με τους διοικούντες της ΠΑΕ και επί του ενδεχομένου ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής. Ο Πάκο Ερέρα δείχνει να προσανατολίζεται στη σκέψη μη πραγματοποίησης κάποιας κίνησης έχοντας για την κορυφή της επίθεσης τους Γιουνές, Ναζλίδη και Διαμαντόπουλου, συν του ότι και ο Νικολάς Ντιγκινί μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ φορ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...