Οι εργασίες για την κατασκευή της Αγια Σοφιάς σε live μετάδοση!

Από σήμερα βρίσκεται στον αέρα η ιστοσελίδα μέσα από την οποία οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να βλέπουν καθημερινά σε live μετάδοση τα έργα της κατασκευής της Αγιά Σοφιάς.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, από σήμερα βρίσκεται στον αέρα η ιστοσελίδα www.agiasofia.today, μέσα από την οποία οι φίλοι της ΑΕΚ σε κάθε γωνιά του πλανήτη θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν καθημερινά την εξέλιξη των εργασιών για την κατασκευή της Αγια Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έτσι, από τη δεύτερη φάση των εργασιών που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου, οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία των εργασιών για το νέο σπίτι της ομάδας.

Αναλυτικά η ΑΕΚ ανακοίνωσε μέσω των social media:

«ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ LIVE!

Στον αέρα είναι από σήμερα το επίσημο site www.agiasofia.today, μέσα από το οποίο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σε ολόκληρη τη γη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν live τις εργασίες κατασκευής του γηπέδου μας, οι οποίες βρίσκονται στη δεύτερη φάση του μεγάλου έργου!

Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ Κατασκευαστική σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε live από τα ιερά χώματα των προγόνων μας τη δεύτερη φάση των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής! Από εκεί όπου χτυπάει πλέον η καρδιά των απανταχού Ενωσιτών όλης της γης!

Μπείτε τώρα στο www.agiasofia.today για να ενημερώνεστε καθημερινά για όλη την πορεία κατασκευής και τις εξελίξεις σχετικά με το μεγάλο μας όνειρο που πλησιάζει καθημερινά στα όρια της… απτής πραγματικότητας»!

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...