Οι ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιπέτειας του Ατρόμητου!

Μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΛ από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, ο Ατρόμητος σφράγισε με κάθε επίσημο τρόπο το ευρωπαϊκό του εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Στις 26 Ιουλίου αρχίζει η… περιπέτεια για τους Περιστεριώτες.

Επέστρεψε και τυπικά στην Ευρώπη ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, όπως είπαμε και την Κυριακή, έχαναν το ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο αν γίνονταν τρομερά πράγματα. Τα σενάρια αυτά πήγαν… περίπατο από την Τετάρτη κι όλας!

Ο αποκλεισμός της ΑΕΛ από τον τελικό του Κυπέλλου, έδωσε και στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Η πρώτη ομάδα, λοιπόν, που πλέον γνωρίζει πότε θα κληθεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη, είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες θα τερματίσουν πιθανότατα τέταρτοι (χρειάζονται ακόμα έναν βαθμό για να το οριστικοποιήσουν) και θα βρεθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Από την ίδια αφετηρία βέβαια θα αρχίσει την προσπάθειά της το καλοκαίρι και η πέμπτη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος λοιπόν, θα κληθεί να δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 26 Ιουλίου κι ενώ 19 Ιουνίου θα έχει μάθει τον αντίπαλό του και στις 23 Ιουλίου τον πιθανό αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό γύρο. Εφόσον τα καταφέρει και πάρει την πρόκριση, τότε τους Περιστεριώτες τους περιμένει ένας πραγματικός… Γολγοθάς μέχρι και τις 30 Αυγούστου!

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ:

19/6: Κλήρωση 2ου προκριματικού γύρου Europa League

23/7: Κλήρωση 3ου προκριματικού γύρου Europa League*

26/7: Πρώτο παιχνίδι 2ου προκριματικού γύρου Europa League

2/8: Δεύτερο παιχνίδι 2ου προκριματικού γύρου Europa League

6/8: Κλήρωση play off Europa League**

9/8: Πρώτο παιχνίδι 3ου προκριματικού γύρου Europa League*

16/8: Δεύτερο παιχνίδι 3ου προκριματικού γύρου Europa League*

23/8: Πρώτο παιχνίδι play off Europa League**

30/8: Δεύτερο παιχνίδι play off Europa League**

*Θα αφορά τον Ατρόμητο εφόσον έχει προκριθεί από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

**Θα αφορά τον Ατρόμητο εφόσον έχει προκριθεί από τον δεύτερο και τον τρίτο προκριματικό γύρο.

*Επιμέλεια φωτογραφίας: Μαριλίζα Κοντογεώργου

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...