Οι λύσεις ήρθαν στην επανάληψη για τον Δωτιέα

Τη νίκη απέναντι στη Λάρισα 2012 με σκορ 2 – 1 πανηγύρισε ο Δωτιέας Αγιάς για την 8η στροφή της Α’ ΕΠΣΛ, με τα γκολ για τη νικήτρια ομάδα να έρχονται στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Τους δέκα πέντε πόντους έφθασε η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα με τη σημερινή νίκη, ενώ το σύνολο του Αποστόλη Κορομηλά πάρα τη προσπάθεια έμεινε στους έξι βαθμούς μετά την ήττα στο γήπεδο της Αγιάς.

Στο 69ο λεπτό ο Γιώργος Τσατσαλίδης ήταν αυτός που “άνοιξε” το σκορ στη συνάντηση, ενώ είκοσι λεπτά ο Θωμάς Τσιρογιάννης έκανε δύο τα τέρματα για τον Δωτιέα με ωραίο τελείωμα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς στο γήπεδο της Αγιάς, η Λάρισα 2012 μείωσε σε 2 – 1 με τον Αλέξη Μπέη, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπρέλλας, Γεωργοβίτσας (85′ Χαλδούπης), Ντελής, Γελαλής, Ποτόσογλου, Μπαλαμώτης, Ντακούλας, Κορλός, Σβερκούλης (66′ Τσουκαλάς), Βλάχος (62′ Τσιρογιάννης), Τσατσαλίδης.

Λάρισα 2012 (Αποστόλης Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κίτσιος Π. (30′ Βιλανάκης), Δημόπουλος, Κόκκινος, Κουκουτσέλος, Φλώρος Παντ. (66′ Μπέης), Τσιτσόπουλος (46′ Φλώρος Αντ.), Μπόντε, Φλώρος Π., Ευθυμίου, Τσιαμούρας (75′ Βλιώρας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Μπατζιανούλης, Χασιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...