Οι νέες φανέλες του Πανιωνίου με… άρωμα Σμύρνης!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία ένδυσης Luanvi για άλλα δύο χρόνια και παράλληλα έκανε γνωστές τις φανέλες της νέας σεζόν με την λευκή να ξεχωρίζει.

Τις φανέλες που θα φοράνε οι παίκτες του Πανιωνίου τη νέα σεζόν γνωστοποίησαν οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι παράλληλα ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με την ισπανική εταιρία ένδυσης Luanvi για άλλα δύο χρόνια. 

Η βασική θα είναι η γνωστή ριγωτή κυανέρυθρη, ενώ αυτή που κλέβει την παράσταση είναι η λευκή με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες, με σαφείς ιστορικές παραπομπές με τις φήμες να κάνουν λόγο για την μάνα Σμύρνη! Τέλος, η τρίτη είναι μαύρη με μπλε και ροαγιάλ και σιέλ λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία «LUANVI». Ως αποκλειστικός χορηγός του αθλητικού υλικού, η εταιρεία «LUANVI» για ακόμα δύο χρόνια θα ντύνει όλες τις ομάδες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με τα ποιοτικά υλίκά της και τις ξεχωριστές γραμμές που διακρίνουν τα αθλητικά της ενδύματα.

Στις φετινές εμφανίσεις του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, για μια ακόμα φορά ξεχωρίζει η ριγωτή “κυανέρυθρη” η οποία αναμένεται και πάλι φέτος να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ως δεύτερη εμφάνιση έχει επιλεγεί η εντυπωσιακή λευκή με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες, με σαφείς ιστορικές παραπομπές, σε ένα σχέδιο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων.

Τέλος η τρίτη και ουδέτερη εμφάνιση είναι η μαύρη με μπλε ροαγιάλ και σιέλ λεπτομέρειες, η οποία και θα φορεθεί σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...