Οι πρωταθλητές το 'καψαν στον Βέρτη… (vids)

Απίθανο γλέντι τίτλου και λουλουδοπόλεμος πρωταθλητών απ τους παίκτες της ΑΕΚ, Έλληνες και ξένοι σε τρελό πάρτι με φωνές για νταμπλ. Ρεσιτάλ από Μπάρκα.

Με την ψυχή τους το γιόρτασαν οι παίκτης της ΑΕΚ τον τίτλο του πρωταθλητή. Άλλωστε, 24 χρόνια μακριά από τον τίτλο δεν είναι και λίγα και παίκτες και τεχνικό τιμ τα έδωσαν στον γνωστό… λουλουδοπόλεμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χώρος γύρω από τα τραπέζια όπου βρίσκονταν οι Ενωσότες είχε καλυφθεί μόνο από λουλούδια. 

Πρώτος και καλύτερος στο γλέντι ο Βασίλης Μπάρκας ο οποίος έδωσε το δικό του show, αλλά και ο επί χρόνια φροντιστής της ομάδας και ο πιο παλιός αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ, Νίκος Κορομηλάς.

Οι ξένοι ήταν εμφανώς πιο ήρεμοι από τους Έλληνες αλλά έδειχναν να το απολαμβάνουν επίσης, με τον Τσιγκρίνσκι να είναι ο πιο ήσυχος από όλους. Αντίθετα, ρεσιτάλ στον λολουδοπόλεμο έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος δεν σταμάτησε να πετάει στους παίκτες του. 

Από το γλέντι δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και ο ηγέτης αυτής της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης όπου γνώρισε την αποθέωση, ενώ το μαγαζί πήρε φωτιά όταν έπαιξε ο ύμνος της ΑΕΚ με τον κόσμο που είχε κατακλύσει το μαγαζί να αποθεώνει την ομάδα και  τον Νίκος Βέρτη να δίνει τα δικά του συγχαρητήρια για τον τίτλο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...