Οι υπαίτιοι της διαφθοράς του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Οι υπαίτιοι της διαφθοράς του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Όλοι οι υγιείς  σκεπτόμενοι άνθρωποι μπορούμε να καταλάβουμε το τι ακριβός συμβαίνει εδώ και χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ζούμε σε μια χώρα στην οποία κυριαρχεί η διαφθορά και η υποκλοπή για την οποία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Η σημερινή Ε.Π.Ο αποτελείτε από άτομα τα οποία υποκινούνται από μεγαλοπαράγοντες που θέλουν να κάνουν κουμάντο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε φτάσει να παίζουμε στο «ΑΘΗΝΑΪΚΟ» πρωτάθλημα και όλοι οι υπόλοιποι να είναι τα πιόνια τους. Για ακόμη μια χρονιά  συμβαίνουν έκτροπα στην Ελληνική ομοσπονδία μη δίνοντας άδεια συμμέτοχης στο πρωτάθλημα σε τέσσερεις ομάδες. Οι ομάδες είναι οι εξής: ο Ηρακλής , ο ΟΦΗ , ο Εθνικός Πειραιώς και ο Ιωνικός.

Αυτοί οι σύλλογοι υποβιβάστηκαν επειδή κατείχαν πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες. Αυτό όμως δεν υποστηρίζεται από το άρθρο 20 κατά του οποίου, τα γραφόμενα , οι ομάδες με πλαστές ενημερότητες θα πρέπει να τιμωρούνται με 50.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο και ανάκληση των δελτίων. Σε αυτές τις ομάδες η Ε.Π.Ο δεν εφάρμοσε τον κανονισμό αλλά λειτούργησε βάση συμφερόντων.

Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι μόνο αυτές οι ομάδες, που διαφθείρουν το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο κύριος Πιλάβιος μάλλον έχει άλλες προτεραιότητες μαζί με τους συνάδελφους του από το να ασχολούνται με ισονομία και σεβασμό προς ΟΛΟΥΣ τους συλλόγους. Γι’αυτό όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο του πρωταθλήματος αλλά ακόμα στην ελπίδα έχουν μείνει.

Άμα δεν γίνει κάτι δραστικό και άμεσο θα είμαστε μια ζωή τα υποχείρια των ΜΕΓΑΛΩΝ ομαδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...