Ολυμπιακός: Επτά χρόνια παρουσίας για την Σχολή Θεσσαλονίκης

Στον έβδομο χρόνο λειτουργίας της μπαίνει η Σχολή της ομάδας του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, που κάνει μία πολύ σημαντική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια.

Με περισσότερα από 120 παιδιά, συνεχείς συμμετοχές σε τουρνουά ακόμα και εκτός πόλης, και τέσσερα πρωταθλήματα ΕΠΣ στα έξι πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η Σχολή της Θεσσαλονίκης αποτελεί σημαντικό κομμάτι του δικτύου των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Τα αποτελέσματα από τη σκληρή και μεθοδική δουλειά των ανθρώπων που την στελεχώνουν αλλά και των παιδιών που βρίσκονται εκεί, έχουν ξεκινήσει να φαίνονται τα τελευταία χρόνια, αφού ποδοσφαιριστές όπως οι Δημήτρης Τσιπούρας και Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, στελεχώνουν επαγγελματικές ομάδες.
 
Ως φυσική συνέχεια της συνεχούς ανάπτυξης της Σχολής και με στόχο οι νεαροί ποδοσφαιριστές να παραμένουν στις τάξεις του Ολυμπιακού και μετά την ενηλικίωσή τους, ιδρύονται συνεχώς αθλητικά σωματεία. Το αποκορύφωμα ήταν η πρόσφατη δημιουργία ανδρικού τμήματος του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση Εγκατάστασης/ονομασία: Πανεπιστημιούπολη Θέρμης, 14οχλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Λεωφόρος Χαριλάου- Θέρμης (Περιοχή ΝΟΗΣΙΣ), Τ.Κ. 57001
Όνομα Υπευθύνου: Γιώργος Χοχλάκης
Κινητό τηλέφωνο: 6944268444

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...