Ολυμπιακός: «Σήμερα έπεσαν οι μάσκες»

Ο Ολυμπιακός μετά το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης για τα επεισόδια του αγώνα με την ΑΕΚ τόνιζαν ότι ο Περικλής Λασκαράκης, β’ παρατηρητής του ημιτελικού, είπε όσα του δασκάλεψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μετά το τέλος της εκδίκασης των τριών υποθέσεων που αφορούν τα όσα έγιναν μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, από τους πρωταθλητές Ελλάδας έγιναν για τα όσα κατέθεσε ο Περικλής Λασκαράκης:

«Σήμερα έπεσαν οι μάσκες. Είδατε όλοι ότι επί της διαδικασίας ο Λασκαράκης είπε ότι του υπαγόρευσε και του είπε ο Μπέος, και όσα έλεγε ο Μπέος στα ραδιόφωνα. Πουθενά δεν έχει καταγραφεί και πουθενά δεν έχει διαπιστωθεί όλα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Λασκαράκη. Κανείς δεν είδε πόσα ανέφερε σε ένα χώρο που τουλάχιστον 50 άτομα. Είδαμε λοιπόν σήμερα το φερέφωνο του Μπέου να λέει ακριβώς τα ίδια που έλεγε και ο Μπέος. Από την στιγμή που έγινε ότι έγινε σήμερα και ήσασταν παρόντες στην διαδικασία και με τιμωρία έδρας να τιμωρηθούμε είναι σκάνδαλο.

Ακόμα και με μία αγωνιστική θα είναι σκάνδαλο. Όσο για την αστυνομία εν μέσω της σύγχυσης της γιατί χτύπησε παίκτες μας έκανε λόγο για τέσσερις τραυματίες Ας μας εξηγήσουν πως σε έναν χώρο τέτοιο όπου τα ΜΑΤ χτυπούσαν χτυπήθηκαν αστυνομικοί και δεν έγινε καμία σύλληψη. Εμείς δεν το έχουμε δει ποτέ αυτό στα παγκόσμια χρονικά», ανέφεραν επίσημα οι «ερυθρόλευκοι».   

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...