Ομάρ: «Θα τα δώσουμε όλα με Παναθηναϊκό, θύμωσα που δεν μπορούσα να προσφέρω τον Φλεβάρη»!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι στάθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο τι θα κάνουν οι παίκτες των Πειραιωτών. Τι είπε για τον τραυματισμό του.

Ο Ομάρ είπε στη NOVA για:
 
Το ντέρμπι: «Σίγουρα αυτό το ματς σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες και για τους δύο συλλόγους. Και εκτός από το πόσο σημαντικό είναι για όλους όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Αλλά σημασία έχει και η ποιότητα των ομάδων. Σε φέρνει πιο κοντά στη νίκη. Αλλά την ίδια ώρα όπως είπα είναι ένας αγώνας που όλοι θέλουν το κερδίσουν. Όλος ο κόσμος θέλει να το δει. Ναι, θα τα δώσουμε όλα».
 
Τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα έκανε μία πάρα πολύ καλή αρχή. Ξεκίνησαν με έναν καταπληκτικό τρόπο. Όπως είπες, δε συνέχισαν με τον ίδιο τρόπο. Έχασαν κάποια παιχνίδια. Και στη συνέχεια έχασαν κάποιους βαθμούς και έχασαν την αυτοπεποίθησή τους γιατί δε συνέχισαν με τον ίδιο τρόπο. Από την άλλη πλευρά έχουν πολύ καλούς παίκτες. Έχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Και θα κερδίσει η ομάδα που θα το θέλει πιο πολύ». 
 
Την χαρά που θα δώσει στον κόσμο μία νίκη και στα κίνητρα: «Φυσικά είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Από την πλευρά μας προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε όλα μας τα παιχνίδια. Θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Από την αρχή έως τώρα ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πραγματικά, φέτος οι φίλαθλοί μας το αξίζουν. Μας έχουν σταθεί πάρα πολύ. Θέλουμε πάντα να τους προσφέρουμε τη χαρά της νίκης και ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή που πλησιάζουμε προς το τέλος. Από την αρχή της χρονιάς έχουν συμπαρασταθεί στην ομάδα. Είναι κάτι που το δικαιούνται και πρέπει να τους το δώσουμε».
 
Την απουσία του: «Ίσως για εμένα ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Γιατί πραγματικά ήμουν πανέτοιμος. Έχω κάνει μία πολύ καλή χρονιά. Ήμουν έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια στο δύσκολο μήνα. Δεν τα κατάφερα. Θύμωσα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Πραγματικά, ήθελα πάρα πολύ να προσφέρω στην ομάδα. Προσπάθησα πάρα πολύ να επανέλθω. Αλλά από την υπερβολική προσπάθεια, καθυστέρησα πιο πολύ. Αναγκάστηκα να χάσω τα περισσότερα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Ήταν πάρα πολύ απογοητευτικό αυτό. Κυρίως όταν είδα τα αποτελέσματα. Θύμωσα πάρα πολύ γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου να καταφέρει τα αποτελέσματα που περιμέναμε και θέλαμε. Αυτή τη στιγμή όλα πέρασαν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να είμαστε πιο καλοί στο μέλλον. Ελπίζω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στα παιχνίδια που έρχονται».
 
Την τοπ χρονιά του στον Ολυμπιακό: «Το κυριότερο είναι πως έμεινα για αρκετό καιρό μακριά από τραυματισμούς. Όταν ένας παίκτης τραυματίζεται και έρχεται – φεύγει, έρχεται φεύγει, είναι πολύ δύσκολο να έχει σταθερή απόδοση. Φέτος, όμως, έμεινα αρκετό καιρό μακριά από τραυματισμούς. Νομίζω πως για αυτό είχα μία καλή και σταθερή πορεία. Έκανα πολύ καλή και ολοκληρωμένη προετοιμασία και ήρθα πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Σε αυτό οφείλεται η καλή χρονιά που έκανα».
 
Τη νέα χρονιά και το εάν μπήκαν οι βάσεις: «Οπωσδήποτε. Νομίζω πως η ομάδα έχει πολύ ποιότητα και το έχει αποδείξει. Νομίζω πως αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο όλοι μαζί και συνεχίσουμε να κτίζουμε πάνω στα θετικά πράγματα που έχουμε, τότε με πολύ λίγες κινήσεις νομίζω πως η ομάδα μας θα είναι του χρόνου πάρα πολύ καλή».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...