Ουρές στο ΟΑΚΑ από τις πρώτες ώρες για την ανανέωση των διαρκείας της ΑΕΚ! (pics)

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της ΑΕΚ για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας με την Ένωση να πλησιάζει μέσα στις πρώτες ώρες το νούμερο της περσινής πρώτης μέρας ανανεώσεων!

Η κατάκτηση του τίτλου και το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League έχουν γεμίσει με μεγάλο ενθουσιασμό τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι έσπευσαν από τις πρώτες ώρες της διάθεσης των διαρκείας να τα ανανεώσουν για τη νέα σεζόν.

Πριν ακόμα ανοίξει η αίθουσα των εισιτηρίων διαρκείας κάτω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ είχαν σχηματιστεί ουρές από τους φίλους της ΑΕΚ, με το ενδιαφέρον να είναι τόσο μεγάλο που δεν το περίμενε ούτε ο πλέον αισιόδοξος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις πρώτες τρεις ώρες η ΑΕΚ πλησιάζει να δώσει όσα διαρκείας έδωσε ολόκληρη την πρώτη μέρα των ανανεώσεων την περσινή σεζόν. Μέχρι στιγμής έχουν ανανεωθεί 400 διαρκείας με τη διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη και την εξυπηρέτηση να είναι άψογη. Φυσικά, είναι λογικό να υπάρχουν καθυστερήσεις από τη στιγμή που είναι τέτοια η ροή του κόσμου, που θυμίζει μόνο το ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική, όταν και είχε σημειωθεί ρεκόρ με 12.000 κάρτες διαρκείας.

Θυμίζουμε ότι το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας άνοιξε τη λειτουργία του σήμερα κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) και καθημερινά θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους από τις 10:00-18:00, αλλά και τα Σάββατα από τις 10:00-14:00. Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Επίσης, από την πρώτη μέρα των ανανεώσεων των διαρκείας, λειτουργεί άψογα και το σύστημα για την Κάρτα Φίλου της ΑΕΚ, μετά την πρώτη περσινή χρονιά κατά την οποία εφαρμόστηκε, με τον κόσμο να βλέπει τα αποτελέσματα που έχει το μέτρο υπέρ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...