«Ούτε φαγητό, ούτε σπίτι»

Ο άσος της Σπάρτης, Δημήτρης Ζουλιώτης στάθηκε στο ότι πολλοί παίκτες δεν ξέρουν αν θα έχουν σπίτι να μείνουν ή φαγητό.

 Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ζουλιώτης:

«Δεν ξέρει κανείς τι περνάμε. Η παράσταση για εμάς τελείωσε. Γυρνάμε στην καθημερινότητα. Η καθημερινότητα είναι να ξέρετε ότι πολλά παιδιά δεν ξέρουμε αν θα έχουν σπίτια. Αν θα τους βάλουν οι νοικοκύρηδες στα σπίτια.Η άλλη πλευρά είναι ότι δεν ξέρουν αν θα φάνε σήμερα. 

Σήμερα ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς για πολλούς λόγους. Ο ένας ήταν βαθμολογικός, γιατί η Αναγέννηση Καρδίτσας  ήταν μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Χρειάζεται καρδιά, ψυχή και αποφασιστικότητα για να κερδίσεις. Εμείς τα είχαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. 

Δεν ξέρει κανείς τι περνάμε. Η παράσταση για εμάς τελείωσε. Γυρνάμε στην καθημερινότητα. Η καθημερινότητα είναι να ξέρετε ότι πολλά παιδιά δεν ξέρουμε αν θα έχουν σπίτια. Αν θα τους βάλουν οι νοικοκύρηδες στα σπίτια.

Η άλλη πλευρά είναι ότι δεν ξέρουν αν θα φάνε σήμερα. Θέλω να πω ότι ήρθα εκ μέρους της ομάδας και όχι σαν Ζουλιώτης. Συναντούμε ένα εχθρικό κλίμα στην πόλη από κάποιους κυρίους. Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Αν κάνουν κακό στην ομάδα ποιο θα είναι το συμφέρον τους αν διαλυθεί η ομάδα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Έφυγαν κάποια παιδιά, δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Για δικούς τους λόγους. Δηλαδή τι; Να τα παρατήσουν και οι υπόλοιποι; Κάθε φορά τους κοιτώ τους κριτές του facebook. Τους κριτές του καφενείου. Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης φταίνε και γιατί η γη είναι στρογγυλή. Εμείς φταίμε για όλα. Δεν είδα κάποιον, όμως να βγει και να δώσει μία λύση. 

Υπάρχει μία χορηγία στα παιδιά που πηγαίνουν και τρώνε σε κάποια εστιατόρια. Πήγαν τα παιδιά και τους έδιωξαν. Τους είπαν δεν θα φάτε, γιατί η ομάδα έχασε. Εγώ τα λέω και δεν έχω ανάγκη και κανέναν».

Και φυσικά δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι. Θέλω να ευχαριστήσω στον κόσμο για τον παλμό, τον γνήσιο, που μας βοήθησε μέσα από την καρδιά μας και μόνο για την παρουσία του. Στερούμαστε οικογένεια, χρήματα, ψυχική υγεία, έχουμε ένα στόχο να σώσουμε την ομάδα μόνο και μόνο γι’ αυτόν τον κόσμο. Θέλω να δω οι κριτές του facebook τι θα γράψουν σήμερα. Κέρδισε η Σπάρτη. Γιατί; Επειδή φυσούσε ούρειος άνεμος; Αφού τα ξέρουν όλα. Φταίνε οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης για όλα. Αλλά λύσεις δεν βλέπω. Συγγνώμη για τον τόνο της φωνής μου, αλλά είναι τόσα τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά. Δεν ξέρω πού να αρχίσω και πού να τα πω.

Όσοι μείναμε θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και έμειναν 8 τελικοί για εμάς. Να σώσουμε την ομάδα και αυτοί που τα γράφουν και αυτοί που είναι οι πρόεδροι οι μελλοντικοί που θα φτάσουν την ομάδα στο Champions League και εμείς να φύγουμε από εδώ και δεν κάνουμε για την ομάδα».

Για το σχόλιο ότι ίσως η Αναγέννηση να έδωσε το ματς στη Σπάρτη:

«Πήραμε μία απόφαση. Όσοι είμαστε 10-11 παίκτες μαζί με τον προπονητή. Θα τερματίσουμε και τη χρονιά. Οι εξελίξεις είναι ότι η ομάδα θα παλέψει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Με όποιες συνθήκες είναι. Ένα πιάτο φαΐ θα το μοιραστούμε και διά 15 -17. 

Όταν το χάνουμε το δίνουμε, όταν το κερδίζουμε μας το δίνουν. Τα κλασικά στην Ελλάδα. Εμείς δηλαδή τι πιστεύετε; Ότι δεν θέλουμε να παίζουμε αυτό το ποδόσφαιρο; Ότι είμαστε τρελοί; Εμείς θέλουμε να εκτίθεται ο εαυτός μας; Να χάνουμε; Μακάρι να μπορούσαμε να πατήσουμε το κουμπί και να παίζαμε κάθε Κυριακή έτσι. Υπάρχουν και κακές ημέρες, έχουμε 34 αγωνιστικές. Όμως στην κακή στιγμή πρέπει να πυροβολείς;

Αυτό που άκουσα τις τελευταίες ημέρες και έπαθα πλάκα. Υπάρχει μία χορηγία στα παιδιά που πηγαίνουν και τρώνε σε κάποια εστιατόρια. Πήγαν τα παιδιά και τους έδιωξαν. Τους είπαν δεν θα φάτε, γιατί η ομάδα έχασε. Εγώ τα λέω και δεν έχω ανάγκη και κανέναν. Τα λέω εκ μέρους των παιδιών. Εμείς όσοι μείναμε, 10-11 παίκτες, ο στόχος είναι να σωθεί η ομάδα. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, θα έρθει και η ήττα και η νίκη. Θα κάνουμε τα πάντα για να σωθεί η ομάδα. Χάσαμε κάποιους βαθμούς.

Θέλω να δω οι κριτές του facebook τι θα γράψουν σήμερα. Κέρδισε η Σπάρτη. Γιατί; Επειδή φυσούσε ούρειος άνεμος; Αφού τα ξέρουν όλα. Φταίνε οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης για όλα. Αλλά λύσεις δεν βλέπω.

Δεν μπορώ να πω στον παίκτη αν θέλει ή δεν θέλει. Είναι μπορώ, δεν μπορώ. Θέλω ο κόσμος να στηρίξει τη διοίκηση. Ένας μήνας είναι. Όταν ακούω ότι ο τάδε ιδιοκτήτης εστιατορίου πέταξε έξω τον παίκτη από το εστιατόριο, γιατί η ομάδα έχασε θα στενοχωρηθώ. Τι να πω σε αυτόν τον άνθρωπο. Το φαγητό είναι σημαντικό. Υπάρχουν παιδιά που η ηλικία τους είναι 17-18 και 19 παικτών. Υπάρχει μία μερίδα. Αντιπολίτευση είναι αυτή; Μελλοντική κυβέρνηση είναι; Το λέω και χαριτολογώντας. Θέλουμε στήριξη. Ο στόχος είναι ένας. Η ομάδα να σωθεί. Πρέπει να βάλουν πλάτη».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...